De Boer in Obdam – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Bezoek de winkelWaarom je bij De Boer de juiste vloer vindt

Bij De Boer wordt niet lichtzinnig nagedacht over de vloer. De vloer valt immers direct op zodra je een eerste stap in een woning zet. Met de juiste vloer, kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Bij De Boer zien we het uitzoeken van een vloer dan ook als iets persoonlijks. Ga jij voor de allure van PVC, het comfort van een vinyl vloer of kies je liever voor een warm tapijt? 


 

Tapijt van De Boer

In Obdam ben je aan het goede adres als het aankomt op advies rondom de meest uiteenlopende tapijten.

Bezoek de winkel

 

Bij De Boer in Obdam maak je kennis met een groot assortiment tapijten. Tapijten die je speciaal op maat kunt laten maken, perfect passend bij de afmetingen van jouw interieur. Niet alleen vind je bij De Boer de meest zachte tapijten in natuurlijke tint, ook voor een tapijt in uitgesproken patroon kun je bij ons perfect slagen.


PVC van De Boer

In Obdam zijn we gespecialiseerd in PVC. Ontdek welke soort bij jou past.

Bezoek de winkel

 

Bij De Boer merken we dat er steeds meer vraag is naar PVC. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer in veel verschillende stijlen komt en een flink aantal voordelen met zich meedraagt. Laat je inspireren door de uitgebreide PVC collectie die je vindt bij De Boer in Obdam. Vinyl van De Boer

Ontdek de voordelen van vinyl

Bezoek de winkel

 

Laat je vloer opleven met één van de vinyl vloeren van De Boer. Niet alleen kenmerkt dit type vloer zich door makkelijk onderhoud, de aanschaf van een vinyl vloer is ook een stuk goedkoper dan de aanschaf van een ander type vloer. Neem een kijkje bij De Boer in Obdam en laat je verwonderen.

 

Karpetten

Een verbindend element in je ruimte

bezoek de winkel

De Boer woonprofessionals kan elk gewenst karpet voor u ontwerpen en maken.
In onze Home made by collectie hebben wij een ruime sortering karpetten in diverse afmetingen.
Ook is er de mogelijkheid om uit onze tapijtcollectie een keuze te maken waarbij u kunt kiezen uit diverse afwerk mogelijkheden.

U kunt kiezen voor bijvoorbeeld festonneren, banderen met zowel katoen als leer, met of zonder anti slip of als u een lekker zacht en veerkrachtig karpet wilt maken wij een volume karpet.

Kom eens langs voor gratis advies en informatie.

Marmoleum

Bezoek de winkel

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Door de vele dessins en prachtige kleuren past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur. Klassieke prints als marmerlook of zinnenprikkelende dessins, alles is mogelijk met deze trendy klassieker. Marmoleum kan gelegd worden als baan, tegel of strook en is ook goed te combineren met vloerverwarming.