DE BOER
$beeldAltTag

Een revolutie in kleur bij De Boer in Obdam

 

Verf van De Boer

De Boer staat bekend als dé verfwinkel in en rondom Obdam. Van structuurverf tot buitenverf – deze speciaalzaak kenmerkt zich door een bijzonder breed assortiment verfsoorten in de meest uiteenlopende kleuren. Ben je er nog niet precies uit welke kleur het beste past in je interieur? Of welk merk verf het beste geschikt is om de klus mee te klaren? Stap binnen in de kleurrijke wereld van De Boer.

De Boer: vind de juiste Sigma verf

Benieuwd naar de voordelen van Sigma verf? Laat je informeren door de professionals van De Boer.


 

Misschien wel het populairste merk onder schilders: Sigma. Bij De Boer vind je de meest uiteenlopende verfsoorten van dit mooie label. Van S2U Gloss en Amarol Rapid Primer tot Sigma Superlatex – je hoeft niet bang te zijn dat de verfsoort waar jij naar opzoek bent niet beschikbaar is bij De Boer. Wist je trouwens dat je ook alle producten van Sigma goed kunt mengen in kleuren van o.a. Farrow & Ball, Little Green, Mio Colore, Flexa PURE, VT Wonen en Painting the Past? Bij De Boer zijn ze er namelijk van overtuigd dat een mooi resultaat begint bij verf in de mooiste kwaliteit. Bij De Boer hoef je niet te kiezen tussen de mooiste kleur en de beste kwaliteit: in de Sigma collectie komen beiden samen.

Boonstoppel vind je bij De Boer

Neem een kijkje bij De Boer in Obdam en bekijk het assortiment van Boonstoppel 


 

Jij verdient het om omgeven te worden door de mooiste kleuren. Zo denken ze er bij De Boer in Obdam over. Om deze reden verkopen ze bij deze speciaalzaak in Obdam de mooiste verfmerken, waaronder Boonstoppel. Kunnen de muren in jouw woonkamer of slaapkamer nog een mooi kleurtje gebruiken? Of zou je graag door middel van de juiste tint jouw werkkamer voorzien van de juiste uitstraling? Heb je er trouwens weleens bij stilgestaan dat het schilderen van je interieur en exterieur ook bijdraagt aan de waardevermeerdering van je huis. Bovendien geldt: hoe langer je wacht met het aanbrengen van een hoognodige verflaag, hoe groter de kans dat je meerdere lagen nodig hebt en dat er ook in het verfklaar maken van het oppervlak veel tijd gaat zitten. Wat de professionals van De Boer betreft geldt dan ook dat het verstandig is om niet te lang te wachten met het aanbrengen van een nieuwe verflaag. Kan jouw interieur nog een nieuw kleurtje gebruiken? Of is het juist de buitenkant van je woning die een nieuwe verflaag nodig heeft? Laat je inspireren door de rijke verven van Boonstoppel.

Verf van HMB bij De Boer

Bij De Boer hebben zo ook een eigen verfcollectie. Nieuwsgierig? Laat je informeren!

 

Voor de prachtige verfsoorten van HMB kun je exclusief terecht bij de winkels van HMB, waaronder De Boer in Obdam. Je vindt er lakverf, muurverf en krijtverf in de mooiste kwaliteit. Benieuwd welk type verf je het beste kunt gebruiken voor jouw verfklus en welke accessoires je het beste erbij kunt kopen om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt? De verfspecialisten van De Boer in Obdam kunnen je als geen ander adviseren als het aankomt op verfsoorten en materialen. Maar ook de klus zelf kunnen de woonprofessionals van De Boer je uit handen nemen. Er komt immers best veel kijken – bij het schilderen van je woning. Niet alleen zal je moeten beschikken over de juiste materialen – ook techniek is belangrijk. Heb jij niet de kennis in huis of niet de tijd om zelf de binnen of buitenkant van je woning te schilderen? Neem contact op met de professionals van De Boer en laat het aan de schilder over om jouw woning een eigentijdse uitstraling te geven met de kwalitatief hoogstaande producten van De Boer.