Meubels & Woonaccessoires bij De Boer Obdam

Meubels

Meubels zijn de trendobjecten in de woning. Waar er vroeger vaak voor praktisch en degelijk werd gekozen en de meubels minimaal 15 jaar moesten meegaan, wordt tegenwoordig de woonstijl (mede) bepaald door de meubels en worden bank, tafel of stoelen sneller vervangen om weer een nieuwe stijl neer te zetten. Ook wordt er nu vaker gekozen voor meer uitgesproken kleuren en opvallende materialen. Bijpassende woonaccessoires zoals plaids, kussens, kandelaars, lampen en vazen van Lifestyle brengt jouw persoonlijke woonstijl uiteraard nog meer tot leven.

De Boer Woonprofessionals heeft de woontrends verdeeld in drie verschillende basisstijlen: BARN, PARK en LOFT. Loop gerust even binnen in onze winkel en laat je inspireren door onze verschillende settings in deze drie woonstijlen of vraag hier onze gratis woonstijlgids aan.

slider meubels

Accessoires:

Wat een leuke accessoires zijn er toch en wat doen ze toch veel voor je interieur. Mooie Kussens, veelzijdige potten, prachtige kandelaars, kleurrijke lijsten en geweldige kleden. Er is zoveel leuks te kiezen. Wij worden er altijd blij van als er een nieuwe collectie binnenkomt. Vrolijke kleuren maken een interieur heel anders, dan bijvoorbeeld zachte pastellen of vergrijsde kleuren. Accessoires maken een interieur af! Wij, bij De Boer Woonprofessionals, zorgen dat onze accessoires altijd zijn afgestemd op elk interieur en op ieder seizoen. Zo hebben wij mooie accessoires van de collectie Lifestyle.

slider accessoires