Herooooo

De mooiste gordijnen vind je bij De Boer in ObdamDe Boer: voor jouw favoriete gordijnen op maat

Een gordijn wordt gezien als hét middel om het thuis echt knus te maken. Tenminste, als je het aan de woonprofessionals van De Boer in Obdam vraagt. Zodra je jouw favoriete gordijnen - in het meest zachte materiaal en het meest stijlvolle dessin – dichtdoet, sluit je je af van de buitenwereld. Met de juiste gordijnen kun je jouw favoriete woonstijl onderstrepen en daardoor een extra stijlvol geheel creëren. Benieuwd welk type gordijn het mooiste past bij jouw interieur? De woonprofessionals van De Boer hebben niet alleen verstand van materialen en kleuren, maar kunnen ook bijzonder goed advies geven rondom stijl.

Hecht jij veel waarde aan privacy, maar vind je het tegelijkertijd belangrijk dat er bij jou thuis genoeg licht binnenkomt? Dan is een gordijn van De Boer in transparante stof perfect geschikt. Kenmerkt jouw woning zich door bijzonder hoge plafonds? Volgens de experts van De Boer in Obdam kun je het statige karakter van een dergelijke woning mooi onderstrepen door middel van een gordijn in dikke, rijke stof en donkere kleur. Niet alleen als het op stijl aankomt, kun je bij De Boer terecht voor advies – ook op het gebied van afwerkingen zijn er genoeg keuzes te maken. 


Voor gordijnen met een naadloze afwerking tot de roede waar jouw gordijn aan komt te hangen: er zijn best veel keuzes te maken op dit gebied. Wil je graag dat jouw gordijnen tot de grond komen? Of hang je ze liever boven de verwarming? Deze keuzes hebben vaak niet alleen invloed op de uitstraling van je interieur, maar ook op zaken als de isolatie van warmte in huis. Reden genoeg om je er – samen met de woonprofessionals van De Boer in Obdam – goed in te verdiepen, zodat er straks bij jou thuis het juiste gordijn hangt.