Herooooo

BEHANG bij De Boer, Obdam

 

De Boer Behang/Wandbekleding

Vroeger werd behang rondom in de kamer op de muur geplakt voor de functionaliteit (isolerend en akoestiek) maar tegenwoordig is behang puur decoratief en worden sommige behang collecties zelfs wandbekleding genoemd, door de materialen en de uitstraling. Vaak wordt het gebruikt als eye catcher, door slechts één muur (of paneel) te bekleden met behang. Motieven als streep of bloem, uni’s, design, retro, trendy, vintage, pastel of multi-color, gedrukt of papier of vinyl, tot aaibaar wandtextiel met luxueuze uitstraling. Alles is mogelijk. Voor jong en oud! Tevens behoren muurstickers van Kek Amsterdam ook tot onze collectie, hiermee kun je op een simpele manier al snel een leuke verandering aanbrengen in je interieur. Breng jouw eigen identiteit tot leven op de muur!

Wij bieden uiteenlopende nationale en internationale behangcollecties van onder meer Home Made By, Hooked on walls, Arte, Eijffinger, BN Wallcoverings, Esta Homes en Kek Amsterdam.Kom gerust langs in onze winkel om op je gemak de behangboeken door te bladeren. Is de keuze te overweldigend, dan gaan wij graag met jou in gesprek om een passend behang naar jouw wens te vinden! Een kleine sfeerimpressie van de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

 HOME MADE BY DE BOERHooked on walls bij De BoerARTE bij De BoerEIJFFINGER bij De BoerBEHANG VOOR KIDS bij De BoerBN WALLCOVERINGS De BoerESTA HOMES bij De BoerKEK AMSTERDAM bij De Boer