DE BOER
$beeldAltTag

Stijlvol behang van De Boer in Obdam


De Boer: de behangcollectie van je dromen

Ben je opzoek naar een behangsoort waar kwaliteit en stijl samenkomen? Dan ben je bij De Boer in Obdam aan het juiste adres. Van een dromerig bloemenbehang voor in de kinderkamer en een strak streepjesbehang voor in de werkkamer tot een retro behang voor in de slaapkamer – bij De Boer kun je je ogen uitkijken. Naast het vinden van het juiste patroon, geven de specialisten van De Boer in Obdam ook graag advies over de juiste bijproducten zoals lijm. Ook is de ene ondergrond beter geschikt om te behangen dan de andere ondergrond. En wist je dat het ene behangsoort duurzamer is dan het andere? Bij De Boer in Obdam informeren ze je graag over alle mogelijkheden rondom behang.

Home Made By behang van De Boer


De kennis rondom behang gaat ver bij De Boer. Niet verwonderlijk dat je in deze speciaalzaak in Obdam dan ook een uitgebreide, eigen collectie behangsoorten hebt. En, je hoeft zeker niet bang te zijn dat je niet het juiste behang vindt. De eigen collectie van De Boer bestaat namelijk uit meer dan 80 behangsoorten. Je vindt behangsoorten in traditionele look, geïnspireerd op de natuur. Maar ook voor een meer grafisch patroon kun je bij De Boer prima slagen.

PIP Studio bij De Boer


Het behang van PIP Studio herken je uit duizenden. Vrolijk en met een eigenzinnige twist – zo omschrijven de stylisten van De Boer het kleurrijke behang van PIP Studio. Zet je huis in bloei met een behangrol in bloemenprint of dierenpatroon. Voeg jij graag wat karakter toe in huis, maar ben je bang dat het te druk wordt? De stylisten van De Boer kunnen je moeiteloos voorzien van de juiste stylingtips.

Eijffinger - je vindt het bij De Boer Al meer dan 140 jaar creëren ze bij Eijffinger de meest stijlvolle patronen voor hun behangcollectie. Dit bedrijf staat voor pure kwaliteit. Om deze reden verkopen de woonprofessionals van De Boer in Obdam met veel plezier de selectie behangsoorten van dit topmerk. Wordt het een op de natuur geïnspireerd behang of kies je straks voor een kleurrijk exemplaar van Eiffinger? 


Hooked on Walls bij De Boer Dit creatieve A-merk is in staat om iedere ruimte in huis te voorzien van een stijlvolle transformatie. Laat je bij De Boer in Obdam inspireren door de uitgebreide collectie van dit merk. Van lichte tinten tot donkere kleuren en van rustieke patronen tot drukke motieven – bij Hooked on Walls vind je gegarandeerd waar je naar opzoek bent. 


Een kunstzinnige uitstraling met Arte van De Boer Volgens de experts van De Boer in Obdam is je huis zoveel meer dan de plek waar je woont. Graag gebruiken ze bij De Boer dan ook behang om iedere ruimte te voorzien van extra stijl en authenticiteit. De kunstzinnige behangsoorten van Arte lenen zich hier bijzonder goed voor. Laat je inspireren door de mooiste kleuren en patronen van dit fijne merk. 


Voca van De Boer


Tijd om je zithoek te voorzien van karakter! Of is het juist je slaapkamer die je zou willen opfrissen met een licht bloemenbehang? De behangsoorten van Voca – verkrijgbaar bij De Boer – zorgen ervoor dat iedere ruimte in huis opleeft. Laat je inspireren door de experts van De Boer en vind de juiste behangsoort voor jouw interieur in Obdam.