Herooooo

Jolanda Datema in Groningen – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Jolanda Datema is dé vloer- interieurspecialist voor Groningen en omstreken (o.a. Haren en Glimmen).Waarom je bij Jolanda Datema in Groningen de juiste vloer vindt

Bij Jolanda Datema wordt niet lichtzinnig nagedacht over de vloer. De vloer valt immers direct op zodra je een eerste stap in een woning zet. Met de juiste vloer, kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Bij Jolanda Datema zien we het uitzoeken van een vloer dan ook als iets persoonlijks. Ga jij voor de allure van PVC, het comfort van een vinyl vloer of kies je liever voor een warm tapijt? 


 

De tapijten van Jolanda Datema

In Groningen ben je aan het goede adres als het aankomt op advies rondom de meest uiteenlopende tapijten.

Bezoek de winkel

 

Bij Jolanda Datema in Groningen maak je kennis met een groot assortiment tapijten. Tapijten die je speciaal op maat kunt laten maken, perfect passend bij de afmetingen van jouw interieur. Niet alleen vind je bij Jolanda Datema de meest zachte tapijten in natuurlijke tint, ook voor een tapijt in uitgesproken patroon kun je bij ons perfect slagen.

 

PVC van Jolanda Datema

In Groningen zijn we gespecialiseerd in PVC. Ontdek welke soort bij jou past.

Bezoek de winkel

 

Bij Jolanda Datema merken we dat er steeds meer vraag is naar PVC. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer in veel verschillende stijlen komt en een flink aantal voordelen met zich meedraagt. Laat je inspireren door de uitgebreide PVC collectie die je vindt bij Jolanda Datema in Groningen. 


 

Vinyl van Jolanda Datema

Ontdek de voordelen van vinyl

Bezoek de winkel

 

Laat je vloer opleven met één van de vinyl vloeren van Jolanda Datema. Niet alleen kenmerkt dit type vloer zich door makkelijk onderhoud, de aanschaf van een vinyl vloer is ook een stuk goedkoper dan de aanschaf van een ander type vloer. Neem een kijkje bij Jolanda Datema in Groningen en laat je verwonderen.


Vloerkleed en Karpet bij Datema

Bezoek de winkel

 

Extra sfeervol en warm voor woonkamer, slaapkamer elke ruimte in huis

Karpetten in allerlei verschillende kwaliteiten en formaten. Strak, modern of landelijk. Kies je voor 100% natuur, dan zijn er kapetten van sisal en wol.

Wij hebben ook karpetten van 100% polyamide voor een goede kleur- en slijtvastheid. Indien gewenst, kunt u ook nog kiezen voor verschillende soorten afwerking. Zoals een contrasterende randafwerking van leer of een band van stof. Vloerkleden zijn bij Datema verkrijgbaar in standaardmaten of worden door ons op maat gemaakt.

TIP: plak de vorm en afmeting die je in gedachte hebt eens af op de vloer met schilders-tape. Zo krijg je een beter beeld van het effect wat het vloerkleed zal gaan hebben. Geef jezelf de tijd om even te wennen aan de ‘nieuwe’ situatie aangezien deze anders is als dat je lange tijd gewend bent geweest.