Herooooo

Jolanda Datema - het adres voor het vinden van de juiste vloer

Jolanda Datema is dé vloer- en interieurspecialist voor Groningen en omstreken (o.a. Haren en Glimmen).

Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Bij ons wordt niet lichtzinnig gedacht over de vloer. De vloer valt immers direct op zodra je een eerste stap in de woning zet. Met de juiste vloer, kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Wij zien het uitzoeken van een vloer dan ook als iets persoonlijks. Ga jij voor duurzaam marmoleum, de allure van PVC, het comfort van een vinyl vloer of kies je liever voor een warm tapijt?

Tapijt bij Jolanda Datema

Bij ons maak je kennis met een groot assortiment tapijten. Tapijten die je speciaal op maat kunt laten maken, perfect passend bij de afmetingen van jouw interieur. Heerlijk warm, luxe en comfortabel. Daarnaast heeft tapijt een geluiddempende en isolerende werking.

Niet alleen vind je bij ons de meest zachte tapijten in natuurlijke tint, ook voor een tapijt in een uitgesproken patroon kun je bij ons perfect slagen.

PVC van Jolanda Datema

Wij zijn ook specialist in harde vloeren. PVC vloeren zijn sterk en praktisch in het onderhoud.

De laatste jaren wordt PVC steeds populairder. Dit komt onder andere doordat PVC bijna niet te onderscheiden is van echt hout of steen, maar wel een stuk goedkoper is.

Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door ons adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past.

Vinyl bij Jolanda Datema

Laat je vloer opleven met één van onze vinyl vloeren. Niet alleen kenmerkt dit type vloer zich door makkelijk onderhoud, de aanschaf van een vinyl vloer is ook een stuk goedkoper dan de aanschaf van een ander type vloer. Neem een kijkje in onze woonwinkel in Groningen en laat je verwonderen.

MARMOLEUM BIJ JOLANDA DATEMA

Ga jij voor duurzaam? Dan is een marmoleum vloer perfect voor jou. Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen. Goed voor mens en milieu. De vloer is zeer slijtvast, makkelijk te onderhouden en geluiddempend. Ontdek alle voordelen en stijlen bij ons in de winkel.

Vloerkleed en Karpet bij Jolanda Datema

Met een vloerkleed zorg je voor warmte in jouw interieur. Wij hebben vloerkleden in verschillende kwaliteiten en formaten. Ook de afwerking is zelf te bepalen. Denk hierbij aan een contrasterende randafwerking van leer of een band van stof. Vloerkleden zijn bij ons verkrijgbaar in standaardmaten of worden door ons op maat gemaakt.