Herooooo

Weelde aan de wand met het behang van Jolanda Datema in Groningen

Jolanda Datema is dé behang- en interieurspecialist voor Groningen en omstreken (o.a. Haren en Glimmen).De behangcollectie van je dromen

Ben je op zoek naar een behangsoort waar kwaliteit en stijl samenkomen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Van een dromerig junglebehang voor in de kinderkamer en een strak streepjesbehang voor in de werkkamer tot een retro behang voor in de slaapkamer – bij ons kijk je je ogen uit.

Naast het vinden van het juiste patroon, geven onze specialisten ook graag advies over de juiste bijproducten zoals lijm. Ook is de ene ondergrond beter geschikt om te behangen dan de andere ondergrond. En wist je dat het ene behangsoort duurzamer is dan het andere? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden rondom behang.

Wij bieden uiteenlopende nationale en internationale behangcollecties. Kom gerust langs in onze winkel om op je gemak inspiratie op te doen. 

Is de keuze te overweldigend, dan gaan wij graag met jou in gesprek om een passend behang naar jouw wens te vinden.

Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je niet het juiste behang vindt. Naast onze eigen Home Made By behangcollectie vind je bij ons de volgende merken behang:

Arte, Hooked on Walls, Eijffinger, Esta Home, BN Wallcoverings, KEK Amsterdam, PIP Studio, Bibelotte, A.S. Creation, Boras Tapeter, Origin, Rasch en Creative Lab Amsterdam.

home made by behang