Onze Home Stories - Barn, Park & Loft

Jouw huis is jouw thuis - jouw veilige haven, waar je de wereld even buitensluit en helemaal jezelf kunt zijn. Het creëren van een interieur dat perfect bij jou past zou een prachtige ontdekkingsreis moeten zijn, geen stressvolle zoektocht. Home Made By = Interior Design Made Simple. Dus hebben wij ons uitgebreide productenaanbod voor jou alvast onderverdeeld in drie collecties: Barn, Park & Loft.

Binnen die drie collecties hebben we voor jou - steeds wanneer wij nieuwe kleuren, motieven en texturentoevoegen - inspirerende Home Stories gebundeld. Een Home Story kun je vergelijken met een 'moodboard': een verrassende én samenhangende combinatie van behang, verf, stoffen en dergelijke.

 

Laat je inspireren door de Home Stories 'Barn'. Droom weg bij de Home Stories 'Park'. En ga op ontdekkingsreis door de Home Stories 'Loft'.

Wil jij je graag laten adviseren bij het creëren van een interieur dat jouw eigen Home Story vertelt? De interior designers van Home Made By luisteren naar jouw verhaal en vertalen dat in een uniek interieur. Jouw interieur!

Boek een Design Date

Barn

BARN is geïnspireerd door het Nederlandse landschap, van het zand van de kust tot het zand van de Veluwe, van het groen van de polder tot het groen van de bossen, van het blauw van de weidse luchten tot het blauw van de zilte zee.

Vind jouw Home Story BARN

Park

PARK is geïnspireerd door het Nederlandse erfgoed. Van de schilderkunst uit de 19de eeuw tot de baanbrekende fotografen anno nu. Van de wereldberoemde architectuur van de Amsterdamse grachtengordel tot de strakke vormgeving van Rietveld.

Vind jouw Home Story PARK

Loft

In Loft draait het om die typisch Nederlandse kijk op de wereld. Recht door zee, nieuwsgierig, reislustig, open voor andere culturen, een tikje eigenwijs, wereldburger-op-klompen, handelsgeest, het hart op de tong, what you see is what you get.

 

Vind jouw Home Story LOFT