Home Made By Home Story Park 08 wallprint

Home Story Park - najaar 2019

In het drukke bestaan is Home Story Park 08 een veilige thuishaven voor de hele familie, met de woonkamer als kloppend hart. Hier permitteren we ons luxe en comfort in alle ruimtes van het huis. Perfectie is het codewoord. 

‘Dierbare spullen en persoonlijke interesses zijn essentieel in onze onderscheidende aanpak voor de inrichting van een persoonlijk thuis’

 

Zachte materialen en een elegante kleurtonen zorgen voor een aangename, warme sfeer. Een knisperend haardvuur en een goed glas wijn verdrijven de alledaagse hectiek. Met overwogen keuzes en verfijnde details creëer je het luxe hotelgevoel waarin iedereen zich direct thuis voelt. Met een verfijnde mix van kleuren, materialen en structuren is het thuis heerlijk toeven dit najaar. Home Story Park 08 is begeleid door een Interior Designer en gerealiseerd door een vakspecialist.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ontdek het gemak van online bestellen:

BEZOEK WEBSHOP

Inspiratie Home Story Park 08

Voor Home Story Park 08 hebben wij het huis als basis van het gezinsgeluk genomen. De inspiratie is de Italiaanse mentaliteit geweest, met koken voor een tafel vol familie of vrienden. Samen de wandelschoenen aantrekken om even op adem komen in de bossen en daar de prachtige natuur te fotograferen in geheel eigen stijl. Een veelbelovend uitgangspunt voor onze Interior Designer. In Home Story Park 08 kom je thuis in een huis wat is ingericht met warme kleuren, luxe materialen en ultiem comfort. Home Story Park 08 zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.
 

Stel je eens voor...

Je hebt alles voor elkaar. Een gelukkig gezin, een leuke baan, goede vrienden en een prachtig huis. De behoefte aan ruimte heeft je naar de rand van de stad verdreven. In een oase van rust en met een zee aan ruimte, is dit de plek waar je oud wordt. Zodra je over de drempel stapt, ben je thuis. Met de stad om de hoek en de natuur in de buurt, staat niets je meer in de weg om alles uit het leven te halen. 

Voor Home Story Park 08 is de aankleding van het interieur zeer stijlvol aangepakt met mosgroene tinten en prachtig gevoerde gordijnen van velours. De wand in de woonkamer kun je zien als een wisselende expositie. Zo kun je er regelmatig iets nieuws voor uitkiezen, waardoor je huis gevoelsmatig steeds een nieuwe look krijgt. 

Met de trendkleur groen als opvallend accent, krijgt de ruimte een persoonlijk karakter. De subtiel glanzende stoffen en de zachte materialen kleden het geheel warm aan. Het gevoel van ‘ultiem comfort’ en dat het ‘je aan niets ontbreekt’.

Voor de traploper is hetzelfde tapijt gebruikt als voor het vloerkleed onder de grote eetkamertafel in de eetkamer. Dit zorgt voor een mooi geheel door de gehele woning.

In de slaapkamer heerst het luxe hotelgevoel. Het hoogpolige tapijt streelt de blote voeten bij het krieken van de dag. Voor de ramen hangen dikke fluwelen gordijnen die ’s nachts zorgen voor een intieme sfeer en overdag het zonlicht laten dansen. De subtiel glanzende accessoires benadrukken de luxe hotelsfeer.

 

COLLECTIE OVERZICHT

Home Made By shoppingpalet park 08