Home Made By Home Story Loft 08 woonkamer

Home Story Loft - najaar 2019

Afgezonderd van het stedelijk geraas geven wij je in Home Story Loft 08 de ruimte om helemaal jezelf te zijn. Eten, koken, werken, loungen en slapen. Je doet alles tegelijk en het liefst in dezelfde ruimte. Individuele levens smelten samen tot een creatief en levendig geheel.

‘‘Thuis is het canvas van jouw persoonlijke leven, dit kleuren we graag samen in.’’

 

De zichtbare authentieke details op de muren en het plafond verraden de rauwheid van het stedelijke bestaan. Bekrachtigd door uitgesproken kleuren en stoere accenten is jouw stadswoning een plek om thuis te komen en nooit meer weg te gaan. De Interior Designer neemt je mee in de aanpak van een Design Date, die is gebruikt voor de Home Stories. Home Story Loft 08 is begeleid door de Interior Designer en gerealiseerd door de vakspecialist.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en bestel eenvoudig en snel:

BEZOEK WEBSHOP

Inspiratie Home Story Loft 08

De inspiratie voor Home Story Loft 08 is reislust en de voorliefde voor Japan. Tijdens reizen, maar ook in eigen stad worden veel bezoeken gebracht aan musea en exposities. Het is het contrast van de grootse architectuur, de verstilde natuur en de verfijnde Japanse kunstvormen die inspireert. In de loft wordt de persoonlijkheid van bewoners met durf vormgegeven. Ook als je geen loft bezit, kan deze stijl worden toegepast. De krachtige kleuren, robuuste accessoires en grove structuren benadrukken de puurheid van een stadswoning.

Stel je eens voor...

De stad is het hart van jouw moderne bestaan. Een creatieve plek waar volop van het leven wordt genoten. Daar waar culturen samenkomen, ideeën bloeien en dromen worden waargemaakt. Te midden van deze bron van inspiratie bevindt zich jouw thuis. Een eigen cocon, omringd door vier eeuwenoude muren die samen jouw unieke verhaal vertellen. Het is de plek waar je elke keer naar terugverlangt. Een toevluchtsoord in de alledaagse hectiek. Onze Interior Designer neemt je mee in hoe je dit warme loftgevoel creëert.

Voor deze inrichting is gekozen voor het krachtige karakter van de stoere stedelijke stijl, welke benadrukt wordt door de ruwe structuurstoffen waarmee ruimtes zijn ingericht. De combinatie van verschillende materialen zorgt alsnog voor de gewenste knusse, huiselijke sfeer.

De contrasten van de inspiratiebron Japan, met precieze details en elegante dessins, zien we terug in de inrichting. Een stoere maar verlichte afscheiding tussen buiten en binnen wordt gecreëerd met een half transparant gordijn.

De donkere, warme kleuren voor deze inrichting zijn afgestemd op de zichtbare authentieke constructiematerialen zoals je die vaker vindt in een loft. Zo gaat de nachtblauwe tint prachtig samen met de kleur van een ruwe bakstenenmuur en roestige details.

In de slaapkamer is het de eenvoud die siert. De kimono is een persoonlijk statement binnen de slaapkamer dat de identiteit van de bewoner krachtig weergeeft. De op deze kimono afgestemde kleuren, zorgen voor sfeer.

 

COLLECTIE OVERZICHT

Home Made By shoppingpalet Loft 08