Home Made By Home Story Barn 08

Home Story Barn - najaar 2019

Ver weg van de stad en omringd door de natuur is Home Story Barn 08 er voor ieder die verlangt naar een offline leven. De liefde voor het buitenleven vind je overal terug. Je huis is je hobby.

‘Het karakter, persoonlijke interesses en de leefsituatie van bewoners vormen de basis voor de inrichting.’

 

Duurzame materialen en een zacht kleurenpalet brengen een ode aan de natuurlijke omgeving. Jouw huis ademt de toekomst, zonder dat de plattelandsromantiek verloren gaat. De Interior Designer neemt je mee in de aanpak van een Design Date, die is gebruikt voor de Home Stories. Home Story Barn 08 is begeleid door de Interior Designer en gerealiseerd door de vakspecialist.

Benieuwd naar alle producten? Neem een kijkje op onze webshop. Hier bestel je eenvoudig en snel alle producten van Barn 08.

BEZOEK WEBSHOP

Inspiratie Home Story Barn 08

Onze Home Story Barn 08 is geïnspireerd op de liefde voor het buitenleven. In de zomer tochtjes met de Canadese kano en als de vaart bevroren is vanaf de steiger het ijs op stappen. Thuis is een oase van rust en ruimte, een leven ver weg van de stad. De binnenruimte moest ondanks het strakke architectonische karakter van het huis toch een warme sfeer krijgen. Moderne ambacht en nostalgische details versmelten tot een harmonieus geheel. Geïsoleerd van de alledaagse hectiek en geleid door de natuur, geniet je hier volop van de luchtigheid van het leven.

Stel je eens voor...

Ver weg van het drukke bestaan en omringd door de natuur, bevindt zich jouw thuishaven. Daar waar het leven zich vertraagd afspeelt. Afgezonderd van de buitenwereld, bepaalt de natuur hier het ritme van jouw dag. De rust en ruimte in en om het huis creëren het ultieme gevoel van vrijheid waar je altijd naar hebt verlangd. Onze Interior Designer neemt je graag mee in hoe je thuis de sfeer van Home Story Barn 08 kunt creëren.

In Home Story Barn 08 wilde we de liefde voor de natuur in het interieur terugzien. Natuurlijke materialen en structuren in zachte tinten brengen een warme sfeer. Een ruim kleed bij de bank en raamdecoratie met een natuurlijke look en feel. Het behang met bladmotief van Dutch designer Edward van Vliet is de eyecatcher in de eetkamer.

Verschillende structuren in stoffen en materialen benadrukken de diversiteit van de natuurlijke omgeving. Zoals het sisal vloerkleed en de linnen gordijnen die de ruimte een licht en luchtig karakter geven. De sterke contrasten in kleur en materiaal maken dat de ruimte rust uitstraalt. De donkere Lagune-tint, die we als contrast terugzien op de haard, is in lijn met de groene kleurtrend van dit najaar.

Het effect van het zig-zag behang, welke doet vermoeden dat het door riet en grassen is gemaakt, sluit aan bij de houten elementen in huis. Voor deze ruimte in huis is het natuurlijke kunstwerk een belangrijk stijlelement geweest. De oversized inbetween gordijnen voor de grote ramen brengen huislijkheid terug in de ruimte.

De okerkleuren uit het palet zijn toepast in de gember kleur op de wand en het hoofdeinde van het bed. De zachte kleuren en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de grens tussen interieur en exterieur vervaagt. De kastdeuren zijn geverfd in de contrastkleur Lagune, welke ook in de woonkamer voor de haard is gebruikt. Dit maakt van gehele woning één geheel. 

 

COLLECTIE OVERZICHT

Home Made By shoppingpalet barn 08