loft-mindful-travelling

Home Story Loft Mindful Travelling

Nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding. Eerlijke materialen zoals beton, steen en metaal vormen de basis van de ruimtes die in elkaar overlopen en waar objecten individuele aandacht krijgen. Loft is eigenzinnig en persoonlijk; hier voelt de creatieveling zich thuis. De leegte zorgt voor een gevoel van luxe waarin de sfeer wordt bepaald door de ruimtelijke compositie.

Loft 23 | LOFT 24 | Loft 25

IDENTITY BOARD & DESIGN PLAN

Identity board
Design Plan

Loft 23

Levendig, avontuurlijk en creatief, dat is het stadse (buiten)leven. Constante dynamiek in een grootse omgeving. Hier draait het om balans, evenwicht tussen drukte en ontspanning. Zo ook in huis. Loft is fris, speels en comfortabel. De rust in het interieur zorgt voor kalmte en harmonie, waarbij lichte kleuren en grote gebaren de basis vormen.

Het Loft 23 interieur biedt je een koele ontsnapping na een dag in een hectische en drukke stad. Neutraal en rustgevend als uitstraling met de introductie van onze nieuwe Home Made By kleur Albast.

 

Moodboard

moodboard

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 23

Voor Home Story Loft 23 is inspiratie gehaald uit eenvoud en minimalisme. Bij die termen denk je misschien aan een kil of bescheiden geheel als mogelijke tekortkoming, maar met behulp van de juiste kleuren en materialen ontstaat meer diepgang en contrast. Denk aan tinten in crème en grijs, met structuren en organische vormen.

De kast is ontworpen met een strakke en rustgevende uitstraling, waarbij eikenhout als basis dient voor warmte en een uitnodigende sfeer. De vormen in de kast zijn opvallend en dienen als centraal punt, terwijl ze ook voldoende opbergruimte bieden en een plek om reisaandenkens uit te stallen. De juiste verlichting is essentieel om de meest dierbare voorwerpen te benadrukken. Over het geheel genomen is de sfeer vriendelijk en gastvrij.

SPANNEND EN STOER

Loft 23 valt op door de verscheidenheid aan vormen en materialen, met grijstinten en steen, matte afwerkingen en zachte texturen. De vorm van de ruimte speelt ook een belangrijke rol in het ontwerp. Organische vormen in accessoires zijn verspreid over de ruimte, als aanvulling op de subtiele details in het behang. Het contrast tussen de verschillende elementen creëert een spannende en gedurfde algemene esthetiek.

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 23

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

LOFT 24

De inspiratie voor Home Story Loft komt van de Nederlandse mentaliteit: nuchter, aards en kalm. In elk element in het interieur zie je deze kenmerken terug, wat zorgt voor eenheid. Met deze Home Story Loft 24 omring je je met minimalistisch comfort.

Loft 24 introduceert een warme rosé huidkleur die balans creëert in een ruimte en waar de sereniteit van dit pallet wordt versterkt door de combinatie met de kleur Albast.

 

Moodboard

moodboard

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 24

De vormgeving van Loft 21 is geïnspireerd op de moder- ne architectuur in grootstedelijke gebieden. Denk aan licht, steen en zilver. Elementen die zijn doorgevoerd in het kleur- en materiaalgebruik, maar ook in de structuur en textuur van deze Home Story. Hier kom je thuis in een fris, helder huis.

MINIMALISTISCH EN KALM

Dat de toepassing van kleur minder gebruikelijk is in een minimalistisch interieur, betekent niet dat het niet kan. Kleur en minimalisme zijn namelijk een hele goede match. In Home Story Loft 24 vind je accenten in Huid & Bison. Ze benadrukken het aardse karakter van deze woonstijl, zorgen voor een huiselijk gevoel en maken een passend geheel van het interieur.

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 24

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Loft 25

Helder, fris en huiselijk: dat gevoel creëer je met Home Story Loft 25. Deze woonstijl omvat alle elementen voor een sfeervol en persoonlijk interieur dat echt aanvoelt als thuis. Aangenaam thuiskomen doe je met Home Story Loft 25. 

Bij het Loft 25 interieur is er Kiwi & Olijf toegevoegd aan het pallet, dat zowel de sfeer van ontspanning benadrukt als ook de creativiteit aanwakkert. De kleur Albast vormt hier een sterke basis.

 

Moodboard

moodboard

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 25

Loft 25 is vormgegeven met een nadruk op warme, groen tinten. Het kleurgebruik van deze Home Story neigt naar ton-sur-ton, maar heeft net even meer diepgang.

KUNSTZINNIG EN AARDS

De wandbekleding lijkt te zijn opgebouwd en wekt bijna een optische illusie. Door herhaling doet het denken aan de meesterwerken van de beroemde Nederlandse kunstenaar Escher. Om het geheel een kalme uitstraling te geven zijn koele, aardse tinten en lichte pastellen toegevoegd. Stoffen in een glanzende en matte finish geven deze kunstzinnige woonstijl nog meer jeu.

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 25

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.