Home Story Loft 21

Home Story Loft 21

De inspiratie voor Home Story Loft komt van de Nederlandse mentaliteit: nuchter, aards en kalm. In elk element in het interieur zie je deze kenmerken terug, wat zorgt voor eenheid. Met deze Home Story Loft 21 omring je je met minimalistisch comfort.    

inspiratie

inspiratie

moodboard

moodboard

materialenpalet

materialenpalet

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 21  

De vormgeving van Loft 21 is geïnspireerd op de moderne architectuur in grootstedelijke gebieden. Denk aan licht, steen en zilver. Elementen die zijn doorgevoerd in het kleur- en materiaalgebruik, maar ook in de structuur en textuur van deze Home Story. Zo kun je de architectonische lijnen en ‘druppels’ op het behang voelen, welke lijken te bewegen. Hier kom je thuis in een eigentijds, dynamisch en flexibel huis. 

MINIMALISTISCH EN KLEURRIJK  

Dat de toepassing van kleur minder gebruikelijk is in een minimalistisch interieur, betekent niet dat het niet kán. Kleur en minimalisme zijn namelijk een hele goede match. In Home Story Loft 21 vind je accenten in oker en terracotta. Deze accenten benadrukken het hedendaagse karakter van deze woonstijl, zorgen voor een huiselijk gevoel en maken een passend geheel van het interieur. 

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 21

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.