HOME STORY LOFT 19 

Bij Home Story Loft 19 staat moderne architectuur centraal. Met kenmerken als sober, open en kalmte definieert deze woonstijl zich als helder minimalisme. Dit minimalisme uit zich in een interieur met heldere lijnen met gevlochten structuren en zachte tinten in groen- en betongrijs. Kom ultiem tot rust in Home Story Loft 19. 

IDENTITY BOARD

IDENTITY BOARD

MOODBOARD

MOODBOARD

DESIGN PLAN

DESIGN PLAN

Wil jij het gemak van professioneel interieuradvies ervaren? Boek een Design Date!

BOEK JOUW DESIGN DATE

INSPIRATIE LOFT 19 

In Loft 19 draait het om het lijnenspel. Denk aan behang dat lijkt geweven, accessoires in geplooide vorm en organische dessins en een vloerkleed met geometrisch patroon. Het voelt puur en zuiver aan. Geen harde kleurcontrasten, maar een vloeiend kleurenpalet waarin grijs-, groen- en crème tinten centraal staan. Verweerde, rauwe en imperfecte materialen benadrukken dit gevoel.  

KALM EN MODERN 

Het vloeiende, lichte palet van deze Home Story zorgt voor kalmte, ruimte voor bezinning en zelfreflectie. Home Made By verfkleur Khaki neemt – samen met Berk – de overhand, en kleurt prachtig bij het blokpatroon en grove uni behang. De vloer in een verzadigde kleur combineert fraai met het moderne interieur. Als echte eyecatcher is het geometrische vloerkleed toegevoegd. Thuiskomen in een strakke, comfortabele ruimte was nog nooit zo fijn.  

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 19

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

LOFT HOME STORIES

Spreekt de Loft stijl je aan? Een interieur geinspireerd op het Nederlandse karakter: helder, recht door zee, nieuwsgierig, reislustig, open voor andere culturen en een tikje eigenwijs.

BOEK JOUW DESIGN DATE