MENU

Home Made By - collectie

Onze passie voor schoonheid, perfectie en duurzame kwaliteit komt het beste tot uitdrukking in onze eigen woonconcepten Barn, Park en Loft. Deze inspirerende collecties stralen allure, eenheid en rust uit door een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen. Iedere collectie bestaat uit regelmatig wisselde Home Stories: unieke verhalen om in te wonen. Voor de creatie hiervan wordt onze individuele ontwerpfilosofie gevoed door onze prachtige Nederlandse architectuur, landschap, erfgoed of mentaliteit, maar bovenal door de bewoners zelf.

Collecties Loft, Barn en Park

Ontdek onze nieuwste Barn, Park en Loft Home Stories, gekenmerkt door onze pure en tijdloze stijl die de trends overstijgt. Een fijne selectie van hoogwaardige en toch betaalbare materialen voor de aankleding, inrichting en onderhoud van jouw huis. Vakmanschap tot in de kleinste details, gemaakt door gepassioneerde en (kleinschalige) producenten.

Loft 08
De inspiratie voor Home Story Loft 08 is reislust en de voorliefde voor Japan

Barn 08 
Het huis in Home Story Barn 08 is een oase van rust, geïnspireerd op het buitenleven

Park 08
In Home Story Park 08 staat samenzijn in ultiem comfort centraal

Bekijk Home Stories

HOME STORIES

Laat je meevoeren met de prachtige verhalen die onze Home Stories zijn. Zorgvuldig ontworpen en samengesteld door Nederlands beste interior designers en bedoeld om jouw eigen stijl of smaak te ontdekken. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar de juiste balans tussen functionaliteit, identiteit en schoonheid, zo helpen wij mensen eenpersoonlijk en leefbaar thuis te maken.