Herooooo

De mooiste raamverduistering bij Boon in Spanbroek

Woonstudio Boon is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Spanbroek en omstreken (o.a. Zwaag, Wognum, Hoogwoud, Avenhorn en De Goorn).Boon: gordijnen in alle soorten en maten

Van een zwaar gordijn in rijke textuur tot een vederlicht gordijn in een subtiel patroon – bij Boon begrijpen ze als geen ander hoe je een bepaalde sfeer neerzet door middel van het juiste gordijn. Maar niet alleen wat betreft stijl ben je bij Boon in Spanbroek aan het juiste adres - ook in afwerking zijn deze woonprofessionals uiterst secuur. Neem een kijkje bij Boon en kom erachter wat de mogelijkheden zijn. Zodra je jouw favoriete gordijn hebt gevonden, zijn de woonprofessionals van Boon er ook voor de installatie. Op deze manier word jij volledig ontzorgd.

De mate waarin een bepaalde gordijnstof licht doorlaat, bepaalt voor een groot deel hoe je de sfeer in huis ervaart. Waar de meeste mensen waarde hechten aan privacy is een licht interieur voor de veel mensen ook een grote wens. Bij Boon weten ze precies met welke gordijnen ze tegemoet kunnen komen aan de meest uiteenlopende wensen. Een gordijn dat privacy garandeert en tegelijkertijd genoeg licht doorlaat? Je vindt het bij Boon .

Heb jij twee linkerhanden? Maar ben je wel perfectionistisch als het aankomt op de inrichting van je huis? Dan is het hartstikke slim om het opmeten en monteren van de gordijnen aan de professionals van Boon over te laten. Zo weet je zeker dat je gordijn in het juiste formaat wordt gemaakt en dat hij op een prachtige manier hangt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop binnen bij Boon in Spanbroek en laat je informeren.