Herooooo

Weelde aan de wand met het behang van Boon in Spanbroek

Woonstudio Boon is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Spanbroek en omstreken (o.a. Zwaag, Wognum, Hoogwoud, Avenhorn en De Goorn).Het bijzondere behang van Boon

Durf jij verder te denken dan witte verf voor op de muren? Als je het aan de woonspecialisten van Boon vraagt is het behangen van je wanden altijd een goed idee. Bij Boon merken ze vaak dat mensen het spannend vinden, om te kiezen voor een behangsoort. Dit is volgens deze speciaalzaak in Spanbroek helemaal niet nodig. Er zijn namelijk bijzonder veel behangsoorten verkrijgbaar die zich kenmerken door een neutrale uitstraling, maar je interieur toch voorzien van een bijzonder karakter. Ben jij niet bang om een duidelijk statement te maken als het op je interieur aankomt? Dan kun je het beste kiezen voor één van de meer uitgesproken behangsoorten, verkrijgbaar bij Boon in Spanbroek.

De collectie van Home Made By bij Boon

Bezoek de winkel

 

De eigen behangcollectie van Boon is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. Geef jouw werkkamer met één van de behangsoorten van Boon een natuurlijke knipoog die je vervoert naar het bos. Of creëer met een behangrol in neutrale tint een sfeer van oneindigheid die doet denken aan een zandvlakte. Door met natuurlijke kleuren te werken, hoef je niet bang te zijn dat het te druk wordt. Benieuwd of jouw droombehang zich bevindt in de uitgebreide collectie van Boon? Neem een kijkje in deze speciaalzaak in Spanbroek.

De hippe collectie van PIP Studio – bjj Boon

Bezoek de winkel

 

Een uitgesproken kamer heb je zo gecreëerd met de fantasierijke behangrollen van het kleurrijke PIP Studio. Waarom de woonprofessionals van Boon zo gek zijn op dit behang? De patronen zijn in staat om je te vervoeren naar een dromerige wereld. Tip van Boon: maak van de kinderkamer een vrolijke ruimte door te werken met het behang van PIP Studio. Maar ook de werkkamer of slaapkamer kan misschien wel een explosie aan kleur gebruiken. Voor in de woonkamer kan het slim zijn om te doseren als het aankomt op dit kleurrijke behang. De woonprofessionals van Boon raden het bijvoorbeeld aan om alleen de schouw te behangen, om drukte te voorkomen.

Eiffinger bij Boon: tijdloze kwaliteit

Bezoek de winkel

 

Van elegante behangsoorten in subtiele kleuren tot rollen waar je je ogen niet vanaf kunt houden – Eijffinger is niet zonder reden een grote naam binnen de interieurwereld. Met hun behangontwerpen hebben ze namelijk bijzonder veel interieurs voorzien van een stijlvolle update. Ook bij Boon zijn ze gek op deze bijzondere naam. Je vindt dan ook een uitgebreide collectie behangsoorten terug bij Boon in Spanbroek.

Hooked on Walls koop je bij Boon in Spanbroek

Bezoek de winkel

 

Laat je meevoeren naar de inspirerende wereld van Hooked on Walls. De naam verklapt het al: de makers van dit behangmerk hebben er hun missie van gemaakt om iedere muur te voorzien van een bijzondere uitstraling. Laat je inspireren door de uitgebreide Hooked on Walls collectie die je kunt vinden bij Boon.

Kies voor kunst met Arte van Boon

Bezoek de winkel


Om een kunstzinnig interieur te creëren, hoef je geen bijzonder omvangrijk budget te hebben. Met het juiste behang creëer in een handomdraai een gevoel van luxe. Zou jij je wanden graag een uitgesproken uitstraling willen geven door middel van een 3D behang? Of laat jij je verleiden door één van de rijke kleuren die kenmerkend zijn voor de Art collectie van Boon? Altijd al gedroomd van een interieur in kunstzinnig uiterlijk? Bij Boon weten ze precies met welk type behang je het gewenste resultaat krijgt.

Verander samen met Boon je interieur met BN Walls

Bezoek de winkel

 

De interieurspecialisten van Boon weten wat er moet gebeuren om je huis in bloei te zetten. Je hoeft enkel je wanden te versieren met één van de bijzonder karakteristieke behangsoorten van BN Walls. Welk exemplaar jouw interieur complimenteert? Loop binnen bij Boon in Spanbroek en raak verwonderd over het aanbod.