MENU

Behang

Artikelsoort
Kleur
Home Made By Behang Uni - 2

Trends UNI BEHANG

Voordat het behang uit onze collectie de muren in huis verfraaien, is er al een heel proces aan voorafgegaan. Het maken van behang is een precisieklus die begint bij het ontwerp. Elk seizoen buigt een team van Home Made By designers zich over de dessins en kleuren van de nieuwe behangcollectie. Hiervoor laten ze zich inspireren door de natuur, maar ook door trends in kleuren, structuren en prints.

Collecties Loft, Barn en Park

Home Made By onderscheidt drie woonstijlen: Park, Barn en Loft. Van stoer en strak tot zacht en sierlijk. Voor elke woonstijl creëert het ontwerpteam bijpassend behang zodat er een diverse, uiteenlopende collectie ontstaat. Wat begint met een grove schets op papier, eindigt met een gedetailleerd digitaal ontwerp.

Verschillende ruimtes

In de hal maak je met een druk behang een sterk statement, waar je in de slaapkamer liever voor een rustig patroon kiest. Doorgaans geldt: hoe kleiner een patroon, hoe drukker het oogt. Daarnaast is het slim om ervoor te zorgen dat de stijl van het behang past bij de rest van je interieur. Een stoere print past mooi in een industriële woning, maar een rustiek behang in pasteltint hoort weer meer thuis in een landelijke woonboerderij. De Home Made By stylist helpt graag bij het vinden van het juiste behang.

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date
Almond blossom

Almond blossom

Along the lines

Along the lines

Anecdotes

Anecdotes

Another day

Another day

Another day

Another day

Another planet

Another planet

Anymore

Anymore

Applause

Applause

Aquarelle

Aquarelle

Artisan

Artisan

Bamboo shade

Bamboo shade

Be strong

Be strong