MENU

Behang

Artikelsoort
Kleur
Home Made By Behang Patroon Natuur

Trends PATROON BEHANG

Voordat het behang uit onze collectie de muren in huis verfraaien, is er al een heel proces aan voorafgegaan. Het maken van behang is een precisieklus die begint bij het ontwerp. Elk seizoen buigt een team van Home Made By designers zich over de dessins en kleuren van de nieuwe behangcollectie. Hiervoor laten ze zich inspireren door de natuur, maar ook door trends in kleuren, structuren en prints. Lees verder om te bekijken wat patroon behang voor jouw interieur kan betekenen:

Collecties Loft, Barn en Park

Home Made By onderscheidt drie woonstijlen: Park, Barn en Loft. Van stoer en strak tot zacht en sierlijk. Voor elke woonstijl creëert het ontwerpteam bijpassend behang zodat er een diverse, uiteenlopende collectie ontstaat. Wat begint met een grove schets op papier, eindigt met een gedetailleerd digitaal ontwerp.

Uitgesproken behang

Met behang kun je een bijzondere sfeer neerzetten of ervoor zorgen dat een ruimte optisch groter – of juist kleiner – lijkt. Met een uitgesproken behangsoort geef je een kamer een krachtig karakter. Tegenwoordig heb je de keuze uit de meest uiteenlopende behangsoorten. Vind je het lastig om te bepalen welk type behang het meest geschikt is voor jou? Onze Interior Designer helpt je graag bij het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuze.

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date
Almond blossom

Almond blossom

Along the lines

Along the lines

Anecdotes

Anecdotes

Another day

Another day

Another day

Another day

Another planet

Another planet

Anymore

Anymore

Applause

Applause

Aquarelle

Aquarelle

Artisan

Artisan

Bamboo shade

Bamboo shade

Be strong

Be strong