Herooooo

Astrid & Geurt – het adres voor het vinden van de juiste vloer

Astrid & Geurt is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Ermelo en HarderwijkWaarom ze bij Astrid & Geurt in Ermelo voor je kunnen betekenen

Astrid & Geurt kenmerkt zich door een tomeloze passie voor interieur. Ook op het gebied van vloeren hebben ze bij Astrid & Geurt niet alleen de juiste kennis, maar ook de juiste collectie in huis. Deze inspirerende winkel in Ermelo maakt je wegwijs in de meest uiteenlopende vloeren. Laat je vandaag nog inspireren!

De tapijten van Astrid & Geurt

Maak een verschil met het juiste tapijt

Bezoek de winkel

 

Bij Astrid & Geurt snappen ze als geen ander hoeveel impact een vloer heeft op je interieur. Een van de grootste sfeermakers op het gebied van vloeren, is het tapijt. Bij Astrid & Geurt vind je met gemak het tapijt dat past bij jouw woonstijl: je vindt in deze woonwinkel in Ermelo namelijk een breed assortiment aan tapijten gemaakt van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende kleuren.

PVC van Astrid & Geurt

PVC – als je graag stijl en kwaliteit combineert

Bezoek de winkel

 

De PVC vloer wint steeds meer terrein in de interieurwereld. Dat is de woonprofessionals van Astrid & Geurt zeker niet ontgaan. Met hun specialistische kennis rondom PVC en uitgebreide collectie PVC-vloeren, is Astrid & Geurt in Ermelo dé plek om te bezoeken als je opzoek bent naar een kwalitatief hoogstaande vloer in prachtige uitvoering. 


Vinyl van Astrid & Geurt


Vinyl om van te dromen


Bezoek de winkel


Heb jij je weleens verdiept in de wereld van vinyl? Bij Astrid & Geurt in Ermelo zijn ze ook in dit type vloerbedekking gespecialiseerd. Laat je informeren over dit praktische materiaal en maak kennis met de vele ontwerpen die de collectie van Astrid & Geurt rijk is.