Herooooo

Verf van Astrid & Geurt: alles voor een kleurrijk interieurEen levendig kleurenpalet met Astrid & Geurt

Dat kleur een bijzonder grote impact heeft in je leven, is allang bekend bij stylisten en kleurenpsychologen. Zo associëren we een slaapkamer in helderwit met frisheid, waar we een donkerrode wand tegen een knisperend haardvuur koppelen aan het gevoel van warmte. Reden genoeg om goed na te denken over het geschikte kleurenpalet in jouw huis. Gelukkig kunnen de woonspecialisten van Astrid & Geurt in Ermelo je hierbij perfect ondersteunen. Zo denken ze met je mee over de juiste kleuren en geven daarnaast advies rondom verfsoorten en materialen die je nodig hebt bij het klaren van de klus. Laat je inspireren door de vakmensen van Astrid & Geurt en geniet van een interieur vol kleur.

Astrid & Geurt: verf van vertrouwde kwaliteit

Ontwikkeld met passie voor kleur

Bezoek de winkel


De passie voor kleur heeft bij Home Made By geresulteerd in een eigen verfcollectie van topkwaliteit. De woonprofessionals van Astrid & Geurt in Ermelo staan vaak stil bij de impact die de kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen tot rust, inspireren of dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Laat je inspireren door het rijke kleurenpalet van Home Made By.

Pure kwaliteit met Sigma verf van Astrid & Geurt

Kies jouw favoriete kleur

 

Bij het onderhoud van je huis is schilderwerk van enorm belang. Hiervoor raden de woonspecialisten van Astrid & Geurt kwaliteitsverf aan. Het kwalitatief hoogstaande Sigma komt al jarenlang door alle keuringen heen. Benieuwd welke verfsoorten het beste geschikt zijn voor de klus die je voor ogen hebt? En welke aanvullende materialen je daarbij nodig hebt? Laat je informeren door de specialisten van Astrid & Geurt in Ermelo. Zo weet je zeker dat straks alle muren in huis zo lang mogelijk hun kleur behouden.

Astrid & Geurt: vind jouw favoriete Boonstoppel verf

Favoriet van de schilder

 

Het merk waar de schilders van Astrid & Geurt warm voor lopen? Van Boonstoppel. Van glans tot mat – iedere verf komt in de allerbeste kwaliteit. Niet verwonderlijk, aangezien de makers van dit verfmerk zich hebben laten inspireren door de schilder zelf. Benieuwd hoe de producten van Boonstoppel jouw interieur kunnen voorzien van een prachtige kleur? En hoe je ervoor zorgt dat de verf zo mooi mogelijk op de muren terechtkomt? De gepassioneerde woonspecialisten van Astrid & Geurt in Ermelo kunnen je alles vertellen over de productlijn van Boonstoppel.