Herooooo

De mooiste raamdecoratie vind je bij Astrid & Geurt in Ermelo

Astrid & Geurt is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Ermelo en Harderwijk
Vaak vinden mensen het lastig om te bepalen welk type raamdecoratie geschikt is voor hun interieur. Niet vreemd: er valt ook zoveel te kiezen. Bovendien is de inrichting erg bepalend, evenals de lichtinval. Bij Astrid & Geurt denken ze graag met je mee. Zo zijn de woonprofessionals van deze speciaalzaak in Ermelo niet alleen hartstikke professional op technisch vlak – ook als het op styling aankomt weten ze precies wat wel en niet werkt. Laat je inspireren door het rijke assortiment van Astrid & Geurt bij het vinden van jouw favoriete raamdecoratie.

Een rolgordijn naar jouw smaak van Astrid & Geurt

Bezoek de winkel

 

Van het rolsysteem tot de stof – bij Astrid & Geurt in Ermelo kun je zelf kiezen hoe je jouw nieuwe rolgordijnen eruit wilt laten zien. Zou je graag je keuken willen verduisteren door een bijzonder rolgordijn of is het de woonkamer die wel wat verduistering kan gebruiken? Bij Astrid & Geurt denken ze graag met je mee welk type rolgordijn geschikt is voor welke ruimte. Van de slaapkamer tot de studeerkamer – bij Astrid & Geurt vind je voor elke ruimte in huis een geschikt rolgordijn.

De mooiste vouwgordijnen van Astrid & Geurt

Bezoek de winkel

 

Een vouwgordijn wordt gezien als een meer traditionele gordijnsoort binnen de interieurwereld. Complimenteer iedere ruimte in huis met één van de bijzondere vouwgordijnen van Astrid & Geurt. Kies voor donkergrijs voor een eigentijdse look en juist voor gebroken wit als je de traditionele uitstraling van de ruimte extra wilt benadrukken. Maar ook als het op de baleinen aankomt (het staafje in de vouw) kun je een hoop kiezen, net zoals de grootte van de vouw. Benieuwd welke keuzes er allemaal te maken zijn op het gebied van vouwgordijnen? De woonprofessionals van Astrid & Geurt begeleiden je graag in de zoektocht naar het mooiste product.

Duo-rolgordijnen in perfecte uitvoering van Astrid & Geurt

Bezoek de winkel

 

Een duo-rolgordijn is opgebouwd uit twee lagen stof. Dit maakt het extra makkelijk om op een flexibele manier het licht dat je huis binnenkomt te filteren. Wordt het een standaard maat? Of is jouw interieur gebaat bij maatwerk? Schakel de hulp van de stoffeerder in om erachter te komen wat van toepassing is op jouw interieur. Ook in kleuren, materialen en technische toepassingen kan de woonprofessional van Astrid & Geurt in Ermelo veel voor je betekenen.

De hoogte in met de verticale jaloezieën van Astrid & Geurt

Bezoek de winkel

 

Heb jij het geluk dat je een woning met hoog plafond hebt? Benadruk de luxe uitstraling dat hiermee gepaard gaat door te kiezen voor verticale jaloezieën. Door te kiezen voor een exemplaar in het wit, benadruk je het ruime karakter van je huis, waar een exemplaar in donkere tint zorgt voor meer warmte. Neem een kijkje bij Astrid & Geurt om te kijken welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur.

Maak een statement met de horizontale jaloezieën van Astrid & Geurt

 

Van aluminium tot hout – er valt een hoop te kiezen als het aankomt op materialen in de collectie horizontale jaloezieën van Astrid & Geurt. Maar ook in kleur, afwerking en maat valt er een hoop te kiezen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Bang dat je de verkeerde keuze maakt? Laat je dan in dit proces begeleiden door de professionals van Astrid & Geurt in Ermelo. Hun jarenlange ervaring en expertise maakt dat ze precies weten wat wel en niet werkt in jouw interieur.

plisségordijnen bij Astrid & Geurt

 

De term ‘tijdloze elegantie’ is perfect toe te passen op de productcategorie plisségordijnen. Dit type raamdecoratie laat licht door en werkt verduisterend. Bij Astrid & Geurt vind je reguliere plisségordijnen, maar ook voor top down bottom up exemplaren vind je een hoop exemplaren om uit te kiezen. Stap binnen bij Astrid & Geurt en ontdek welk type plisségordijn het mooiste staat in jouw interieur.

Jouw favoriete paneelgordijn bij Astrid & Geurt in Ermelo

 

Een van de grote trends in interieurland? Het paneelgordijn. Niet alleen is dit type gordijn bijzonder goed geschikt om je ramen mee te verduisteren, het kan ook goed worden gebruikt als room divider. Bij Astrid & Geurt vind je paneelgordijnen in alle soorten en maten. Kies voor een exemplaar in standaard uitvoering of ga voor een uitgesproken ontwerp - vind jouw favoriet bij Ermelo.

Astrid & Geurt – vind een geschikte hor

 

Vaak wordt een hor als een noodzakelijk goed gezien. Tegenwoordig vind je horren in stijlvol ontwerp. Geen enkele reden dus om jezelf niet in bescherming te nemen tegen irritante beestjes in de zomer. Bekijk het rijke assortiment horren bij Astrid & Geurt in Ermelo.