DESIGNSTUDIO

Design Date met onze stylist

Met een Design Date ga je samen met één van onze interieurstylisten op zoek naar de woonstijl die het beste bij jou past. In de winkel of bij jou thuis.

Van interieuradvies tot realisatie

Van interieuradvies tot realisatie

Wij bieden persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vakspecialisten. Je begint met het maken van een Design Date met één van onze interieurstylisten op een tijdstip dat jou uitkomt.

BEKIJK ONZE WERKWIJZE
DESIGN MET EEN DOEL

DESIGN MET EEN DOEL

Met Home Made By hebben wij een doel. Mensen écht helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken en daarmee een bijdrage leveren aan een mooiere wereld.

LEES ONS VERHAAL
De Home Made By collectie

De Home Made By collectie

Home Made By is specialist op het gebied van design, smaak en stijl met drie op elkaar afgestemde collecties: Barn, Park en Loft. Deze collecties kennen ieder drie unieke selecties van verf, behang, vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

ONTDEK ONZE COLLECTIES
Ontvang onze GRATIS Stijlgids

Ontvang onze GRATIS Stijlgids

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe woonseizoen én van onze uitgebreide collecties vol inspiratie op het gebied van stijl en kleur? In de najaars- en voorjaarseditie van onze Stijlgids vind je alle ingrediënten om van jouw huis een warm thuis te maken. 

vraag gratis stijlgids aan


Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie, de laatste woontrends en geïnspireerd worden door de inrichting van onze binnenkijkers? En wil je daarnaast kennis maken met onze gepassioneerde vakspecialisten? Laat dan je naam en e-mailadres achter: