Thuis. Meer dan ooit is dit jouw veilige haven

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. En dat blijven we doen, juist in deze bijzondere tijd. Onze winkels zijn geopend, onze Interior Designers geven interieuradvies en onze vakmensen blijven met passie installeren. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit.

LET'S DESIGN!

ERVAAR HET GEMAK VAN INTERIEURADVIES


Omdat thuis de belangrijkste plek in je leven is, hebben wij Design Date ontwikkeld: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By Interior Designer, bij jou thuis, online of in een van onze winkels. Tijdens deze ontmoeting zetten we de eerste stap in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis.


WERKWIJZE BEKIJKEN

COLLECTIES BARN, PARK EN LOFT


Ontdek onze nieuwste Barn, Park en Loft collecties. Gekenmerkt door onze pure en tijdloze stijl en afgestemd op verschillende levensbehoeften. De collecties zijn gevuld met hoogwaardige, betaalbare materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.Collecties bekijken

BINNENKIJKERS


Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij maken interieuradvies persoonlijk door te kijken naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jouw (levens)stijl, smaak en behoeften vormen de basis van het ontwerp van jouw ware thuis. Bekijk onze binnenkijkers en laat je inspireren.


Binnenkijkers bekijken