NEW YEAR, NEW LOOK

Of je nu een kamer opnieuw wilt aankleden en inrichten of je hele huis, je materialen wilt kiezen of een vraag hebt, wij zijn er om jouw droom werkelijkheid te maken. Ons team is beschikbaar om je te helpen een fijn en leefbaar thuis te creëren, dat kan per telefoon, online of op afspraak in je eigen huis.  

Contact opnemen

OMDAT ONZE WINKEL TIJDELIJK GESLOTEN IS HEBBEN WE MEER TIJD OM JE NOG PERSOONLIJKER TE HELPEN. LEES HIER HOE WE DAT OP EEN INSPIRERENDE & VEILIGE MANIER DOEN.

ERVAAR HET GEMAK VAN INTERIEURADVIES IN JE EIGEN HUIS


Omdat thuis de belangrijkste plek in je leven is, hebben wij Design Date ontwikkeld: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By Interior Designer. Uiteraard in je eigen huis, want daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur . Tijdens deze ontmoeting zetten we de eerste stap in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis.


AFSPRAAK MAKEN?

ONBEZORGD THUISBEZORGD


Omdat onze winkel nu gesloten is brengen wij onze winkel gewoon bij je thuis. Vertel ons waar je naar op zoek bent, wat je mooi vindt en wij komen de kleurstalen en voorbeelden persoonlijk bij je afgeven. Eigenlijk ideaal want zo kun jij thuis zorgeloos materialen kiezen. Na afloop halen we alles weer bij je op en kunnen en kunnen we je gelijk voorzien van het juiste advies en meten we op wat je wilt aanpakken.


CONTACT OPNEMEN

ONZE VAKSPECIALISTEN BLIJVEN MET PASSIE INSTALLEREN


Je hebt er ongetwijfeld al naar uitgekeken en binnenkort is het zover, wij komen jouw nieuwe interieurproducten meten of installeren. Of het nu gaat om het schilderen van een wand, het installeren van een vloer of monteren van raamdecoratie, gelukkig kunnen onze gepassioneerde vakmensen hun werk gewoon blijven uitvoeren en nemen ze je het werk graag uit handen.


CONTACT OPNEMEN