DESIGNSTUDIO
MENU

Thuis. Meer dan ooit is dit jouw veilige haven

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. En dat blijven we doen, juist in deze bijzondere tijd. Onze winkels zijn geopend, onze Interior Designers geven online interieuradvies en onze vakmensen blijven met passie installeren. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. 

ERVAAR HET GEMAK VAN EEN ONLINE DESIGN DATE

Wil jij deze uitzonderlijke tijd gebruiken om aan de slag te gaan met het creëren van een comfortabel thuis? Wij zijn er voor jou en voor je huis, juist in deze roerige tijd. Ook op afstand helpen we je graag met professioneel interieuradvies. Met een Online Design Date maken we het mogelijk om jouw Interior Designer online te ontmoeten.

Online werkwijze bekijken

COLLECTIES BARN, PARK EN LOFT

Ontdek onze nieuwste Barn, Park en Loft collecties. Gekenmerkt door onze pure en tijdloze stijl en afgestemd op verschillende levensbehoeften. De collecties zijn gevuld met hoogwaardige, betaalbare materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.


Collecties bekijken

BINNENKIJKERS

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij maken interieuradvies persoonlijk door te kijken naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jouw (levens)stijl, smaak en behoeften vormen de basis van het ontwerp van jouw ware thuis. Bekijk onze binnenkijkers en laat je inspireren.

Binnenkijkers bekijken