Woonstijlen Voorjaar 2018

In de nieuwste editie van onze stijlgids ontdek je wat de collectie en aanpak van Home Made By zo bijzonder maakt. Vraag de GRATIS stijlgids aan en laat je inspireren. Benieuwd welke woonstijl bij jou past? Bekijk alvast de woonstijlen uit de nieuwe voorjaarseditie of maak een afspraak met één van onze woonprofessionals:

Woonstijl Park

Pure luxe – dat is waar de Home Made By woonstijl Park in de voorjaarseditie 2018 voor staat. Door gebruik te maken van contrasterende kleurencombinaties en glanzende materialen krijgt de ruimte een rijke uitstraling. Met een Park interieur creëer je een interieur met klasse.

Bekijk de woonstijl

Woonstijl Loft

De woonstijl Loft wordt in de voorjaarseditie gekenmerkt door grote objecten en rijke stoffen. We zetten een krachtig beeld neer door te werken met uitgesproken patronen, zware materialen en opvallende kunstobjecten. Lef is het codewoord binnen een Loft interieur.

Bekijk de woonstijl

Woonstijl Barn

In de Home Made By woonstijl Barn spelen natuurlijke kleuren en materialen de hoofdrol. In de voorjaarseditie van onze stijlgids krijgt deze stijl met onverwachtse elementen een compleet eigentijds en uniek karakter. Tijdloos en vertrouwd, met een eigenzinnige twist.

Bekijk de woonstijl