stylist

stylist

INTERIEURONTWERP

Een eigen stijl creëren? Een kamer beter indelen? De juiste vloer kiezen? Onze stylist komt met ideeën die precies zeggen wat u bedoelde. Loop een gemiddelde woonwinkel binnen en je hebt de keuze uit een enorme hoeveelheid kleuren, vormen en materialen. En zie dan maar eens een vloer of muurverf te kiezen die past bij je bank en gordijnen. Niet te doen. Haal er een professional bij. Een interieurstylist met verstand van kleur- en materiaalgebruik, van maatvoering en compositie en van vormen, licht en beleving. Daarmee voorkomt u miskopen en bereikt u precies het resultaat dat u voor ogen heeft.

DESKUNDIG INTERIEURADVIES BIJ GROTE EN KLEINE VRAGEN

De stylist van Home Made By_ helpt u bij het verbeteren van uw leef-, werk- en recreatieruimtes. Hij adviseert en komt met verrassende oplossingen. Voor een mooie lichtinval in de slaapkamers en een ruimtelijk effect in de woonkamer. Voor een praktisch ingedeelde hal. Of bijvoorbeeld voor meer eenheid in stijl en sfeer. Ook deze stijl en sfeer kunt u samen met onze stylist realiseren, waarbij de Home Made By_ stijlen LOFT, PARK en ERF als houvast kunnen dienen.

TELEURSTELLINGEN VOORKOMEN

De Home Made By_stylist werkt tevens goed samen met aannemers of andere werkuitvoerders, dit voorkomt verbouwingsstress en teleurstellingen.

Kan uw huis met wat professionele hulp écht mooi worden? Maak een afspraak met de stylist. Dat levert altijd een goed idee op en verplicht u tot niets.