De aanpak van de stoffeerder

Is het mogelijk om PVC te leggen op een houten vloer? In hoeverre moet je rekening houden met vloerverwarming bij de keuze van je vloer? Welk type raamdecoratie zorgt ervoor dat er genoeg licht naar binnen komt? Het plaatsen van raamdecoratie, het leggen van een vloer en bekleden van een trap is een specialistische klus. Onze professionele stoffeerder voorziet je van deskundig advies en helpt bij het perfectioneren van je interieur.

Advies voor je ramen

Vind je het lastig om te bepalen wat de beste keuze is voor de aankleding van je ramen? Maak gebruik van het advies van onze stoffeerder voor het beste resultaat.

Meer weten?

Advies voor je vloer

Welk type vloer er op de grond ligt, is zeer bepalend voor de uitstraling van je interieur. Het kan dan ook moeilijk zijn om te bepalen welke vloer het best past in je interieur. Onze stoffeerder voorziet je graag van advies.

Meer weten?

Advies voor je trap

Het plaatsen van trapbekleding of een traploper is een specialistische en tijdrovende klus. Door onze stoffeerder in te schakelen, ben je verzekerd van het beste resultaat.

Meer weten?

Advies voor je gordijnen

Onze stoffeerder leidt je door de vele keuzes die je moet maken als het gaat om gordijnen. Keuzes wat betreft kleur, patroon en materiaal mogelijkheden. Onze stoffeerder luistert naar jouw wensen en kiest samen met jou de daarbij passende gordijnen.

Meer weten?