DE WOONTRENDS VAN 2017

Benieuwd wat dé trends voor 2017 zijn? Houd dan onze website of Facebook-pagina in de gaten om helemaal up-to-date te blijven op het gebied van interieur en styling. Deze week vertellen we je alles over de trend ‘Denim Drift’.

DENIM DRIFT

2017 is het jaar waarin de kleur ‘Denim Drift’ centraal staat. Een prachtig vergrijsde blauwe kleur, die in vrijwel alle interieurs prachtig tot zijn recht komt. ‘’Life in a new light’’ is het motto dat we momenteel ontzettend veel terug zien. Deze trend is onderverdeeld in 4 prachtige thema’s met bijpassende kleurenpaletten. 

NEW ROMANTICISM

In dit thema staat de duurzaamheid van ons milieu centraal, waarbij we de natuur letterlijk nog meer naar binnen halen om warmte en sfeer in ons interieur te creëren. De lijnen tussen binnen- en buitenshuis vervagen hierbij steeds meer. Bij het kleurpalet van New Romanticism worden natuurlijke tinten op de muren gecombineerd met botanische planten en rust. 

THE WORKING HOME

Deze trend is ontstaan uit de vraag om werk en privé steeds beter in balans te brengen daar de grenzen tussen deze twee aspecten steeds blijven verschuiven. Om ook thuis de creativiteit te stimuleren, kies je voor het kleurenpalet van ‘The Working Home.’ In dit palet staat uiteraard Denim Drift centraal, maar deze keer gecombineerd met Okergoud, Koningsrood en Caramel Fudge. Juist deze contrasten zorgen voor inspiratie en een speels effect. Een absolute must voor de werkplek!

CONSIDERED LUXERY

Considered Luxery is een kleurenpalet waarbij de focus ligt op het accentueren van de kleur ‘Denim Drift’. Het zijn zachte en natuurlijke kleuren die heel goed passen in de landelijke interieurs. Liefhebbers van pastel kunnen met dit kleurenpalet absoluut hun hart ophalen! In combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en marmer komt deze woontrend pas echt mooi tot zijn recht.

SHARED INDIVIDUALISM

Deze kleurentrend bevat in vergelijking met de andere thema’s wat heftigere kleuren zoals neon roze en cerise gecombineerd met zacht roze en levendig rood. Maar door invloed van ‘Denim Drift’ heeft een kalmerende invloed. Met dit kleurenpalet breng je samenhang in je interieur met gebruik van individualiteit dat het juist ontzettend geschikt maakt voor gezinnen.

Nieuwsgierig naar meer? Bij Home Made By hebben wij prachtige verven in diverse afwerkingen die wij in ieder gewenste kleur kunnen mengen. Laat je eens inspireren en kom eens langs!

ZOEK EEN WINKEL