Herooooo

Van Donzel - dé plek waar je jouw favoriete vloer vindt

Woongelofelijk Van Donzel is dé vloer- en interieurspeciaalzaak van Noord Brabant voor Uden en omstreken.

Wat Woongelofelijk Van Donzel voor jouw vloer kan betekenen

Het vinden van de juiste vloerbedekking is geen eenvoudige klus. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende PVC-vloeren, verschillende soorten tapijt en ook op het gebied van vinyl valt er een hoop te kiezen. Bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden vind je niet alleen per type vloer een uitgebreide collectie, je kunt hier ook terecht voor een passend advies.

DE TAPIJTEN VAN WOONGELOFELIJK VAN DONZEL

Van een hoogpolig tapijt tot een tapijt in bijzonder dessin – je vindt het bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden

bezoek de winkel

Tapijt & Karpetten

Ben je op zoek naar een manier om meer warmte aan te brengen in je interieur? Met een heerlijk zacht tapijt op de grond creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Laat je door de woonspecialisten van Woongelofelijk Van Donzel in Uden informeren over de mogelijkheden. Wordt het een warm, hoogpolig tapijt? Of past een op maat gemaakt tapijt in drukke print beter in jouw huis?

PVC VAN Woongelofelijk VAN Donzel in Uden

Ken jij de voordelen van PVC al? Bij Woongelofelijk Van Donzel zetten ze alle pluspunten op een rij.

bezoek de winkel

PVC vloeren

Als het op PVC vloeren aankomt kun je alle kanten op. Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door Woongelofelijk Van Donzel adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past.


VINYL VAN Woongelofelijk Van Donzel

Voor een vloer waar je geen omkijken naar hebt.

bezoek de winkel

Vinyl vloeren

Waarom je voor een vinyl vloer zou kiezen? Voordelen genoeg! Zo is het extra makkelijk om een vinyl vloer te onderhouden en is dit type vloer vaak een stuk goedkoper. Benieuwd of een vinyl vloerbedekking ook voor jou een goede keuze is? Bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden kun je terecht voor advies.