Herooooo

De mooiste raamdecoratie van Woongelofelijk Van Donzel

Van Woongelofelijk Donzel is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Noord Brabant in Uden en omstreken.

Raamdecoratie

Wat volgens de stylist van Woongelofelijk Van Donzel één van de belangrijkste sfeermaker is van je interieur? Het type raamdecoratie dat je kiest. Met een houten jaloezie zet je volgens de experts van Woongelofelijk Van Donzel namelijk een compleet andere stijl neer dan met een klassiek vouwgordijn in rustieke kleur. Benieuwd welk type raamdecoratie het beste past bij jouw interieur? Laat je inspireren door de uitgebreide collectie raamdecoratie van Woongelofelijk Van Donzel.

ROLGORDIJNEN van Woongelofelijk Van Donzel

Bezoek de winkel

Rolgordijnen

Wist jij dat de rolgordijnen van Woongelofelijk Van Donzel in de meest diverse soorten en maten komen? Van compleet verduisterend tot lichtdoorlatend. Maar ook op het gebied van kleuren en materialen gaat er een wereld voor je open bij Woongelofelijk Van Donzel. Laat je inspirerend door alle mogelijkheden op het gebied van stijl en techniek. Ben je gebonden aan een budget? De woonprofessionals van Woongelofelijk Van Donzel in Uden zorgen ervoor dat je het mooiste rolgordijn vindt – perfect passend bij jouw interieur – voor een nog mooiere prijs.

Woongelofelijk Van Donzel - VIND JOUW FAVORIETE VOUWGORDIJN

bezoek de winkel

Vouwgordijnen

De klassieker onder de raamdecoratie? Dat is het vouwgordijn, als je het de woonprofessionals van Woongelofelijk Van Donzel vraagt. Dit type raamdecoratie wordt vaak gebruikt om een klassieke of landelijke uitstraling mee te onderstrepen. Het vouwgordijn wordt namelijk geproduceerd in een natuurlijke uitvoering, zodat het die typische warme sfeer kan benadrukken. Benieuwd welke vouwgordijnen je vindt bij Woongelofelijk Van Donzel? Neem een kijkje in deze inspirerende winkel in Uden.

Woongelofelijk Van Donzel - DIVERSITEIT AAN DUO-GORDIJNEN

Duo rolgordijnen

Roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen – zo worden duo-rolgordijnen ook wel genoemd. Met dit type raamdecoratie kun je net even een andere stijl neerzetten. Kies voor speels door één van de duo-rolgordijnen van Woongelofelijk Van Donzel in het wit te kiezen, of ga voor een strakke uitstraling door te kiezen voor een Woongelofelijk Van Donzel duo-gordijn in het zwart. Welke kleur je ook kiest, bij Woongelofelijk Van Donzel komen alle duo-rolgordijnen in de beste kwaliteit.

HORIZONTALE JALOEZIEËN VAN Woongelofelijk Van Donzel

bezoek de winkel

Horizontale jaloezieën

Van de slaapkamer en de werkkamer tot de woonkamer – de horizontale jaloezieën van Woongelofelijk Van Donzel  in Uden zijn in staat om iedere kamer van een bijzondere uitstraling te voorzien. Niet alleen kun je bij Woongelofelijk Van Donzel kiezen uit horizontale jaloezieën in de meest uiteenlopende stijlen, ook voor elk budget kun je hier slagen. Ga voor een jaloezie in donkere houttint om je slaapkamer te voorzien van een extra knusse sfeer en laat de ruimte in de woonkamer opleven met een jaloezie in fris wit. Tijd om je interieur te voorzien van de mooiste horizontale jaloezieën.

Woongelofelijk Van Donzel - STIJLVOLLE PLISSÉGORDIJNEN

Plissé gordijnen

Benieuwd waar de stijlvolle plisségordijnen van Woongelofelijk Van Donzel in Uden vaak terechtkomen? In de woonkamer, de keuken en de werkkamer. Reden hiervoor is dat je bij een plisségordijn van Woongelofelijk Van Donzel de mogelijkheid krijgt om een stof te kiezen die transparant is. Hierdoor wordt je zicht naar al het moois dat zich buiten afspeelt, niet belemmert. Geef jouw interieur een luxe uitstraling met één van de Woongelofelijk Van Donzel plisségordijnen die zich kenmerken door hun gebruiksvriendelijke karakter.

Dupli gordijnen - Voor extra isolatie

Dupli gordijnen

Dupligordijnen hebben anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Door de honingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat een stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je dupligordijn dicht te laten houd je in de winter de kou buiten, en houd je het in de zomer koel in je huis.

VERTICALE JALOEZIEËN VAN TOPKWALITEIT

Verticale jaloezieën

Ga jij graag links waar iedereen rechts gaat? Dan kies jij misschien wel het liefste voor een verticale jaloezie. Dit type jaloezie van Woongelofelijk Van Donzel komt iets minder vaak voor dan de horizontale jaloezie. Je kunt er dus een eigenzinnige stijl mee neerzetten. Kies jij voor één van de verticale jaloezieen van Woongelofelijk Van Donzel in een moderne, klassieke of landelijke uitvoering? Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Woongelofelijk Van Donzel.