Herooooo

MEUBELS & WOONACCESSOIRES VAN WOONGELOFELIJK VAN DONZEL

Meubelen

In onze showroom hebben wij meerdere stijlkamers ingericht met een diversiteit aan meubelen en woonaccessoires, zodat je al lopend door deze kamers geïnspireerd zult raken. Wij verkopen een creatieve collectie aan tafels, stoelen, fauteuils en kasten van diverse merken zoals Coco Maison, In.House, Henders & Hazel, Profijt Meubel etc. Samen met jou gaan wij op zoek naar de meubelen die het beste passen bij jouw woonwensen. Mix en match met diverse materialen en kleuren, je kunt kiezen uit een rijke collectie meubelstoffen en afwerkingen in hout.

tafel en stoel

Woonaccessoires

Met bijpassende woonaccessoires zoals plaids, kussens, kandelaars, lampen en vazen breng je uiteraard nog meer persoonlijkheid in jouw woonstijl tot leven.

Er is zoveel leuks te kiezen. Wij worden er altijd blij van als er een nieuwe collectie binnenkomt. Vrolijke kleuren maken een interieur heel anders, dan bijvoorbeeld zachte pastellen of vergrijsde kleuren. Accessoires maken een interieur af!

Loop gerust even binnen in onze winkel en laat je inspireren door onze verschillende stijlkamers.

Design Plan op maat

Bent u toe aan het vervangen van uw gehele interieur, op zoek naar een ander bijpassend meubelstuk of misschien ga je wel je eerste huis inrichten, wij laten graag zien aan de hand van een 2D of 3D voorstelling hoe de meubelen in uw interieur gaan passen.

boek een design date