Doret van Donzel

Interieurstylist bij Woongelofelijk Van Donzel 

Doret: "Een interieur is niet compleet zonder de juiste raambekleding"

Over Doret van Donzel

Mijn naam is Doret van Donzel en 35 jaar geleden ben ik begonnen in de meubelzaak bij Van Donzel. Meteen trok mij alles wat te maken had met gordijnen en vloeren. Ik dacht ‘dat kan toch niet zo moeilijk zijn, een gordijn verkopen’. Maar er zit heel veel in!

In de loop der jaren is er veel veranderd in interieurs en daar moet je constant op inspelen. Bij Van Donzel kunnen we met de afdeling Home Made By een totaaladvies aanbieden; vloeren, verf, behang, zonwering en gordijnen. Alles om je woning geheel aan te kleden.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om voor elke klant een mooi interieur te maken!

Vraag Doret om interieuradvies

Interieur realistaties van Woongelofelijk van Donzel

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je woonruimte?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET DORET

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

plan een designdate met Doret

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Doret

Doret: "Warmte en sfeer in je interieur creëer je met stoffering"