WOONGELOFELIJK VAN DONZEL

Industrielaan 12
5405 AB Uden
0413 262539
info@vandonzel.nl

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Meer dan een interieurwinkel

"Dit is precies waar ik van droomde, alleen had ik het zelf nooit zo kunnen bedenken!”

Bij Woongelofelijk Van Donzel laten we je zien en ontdekken wie jij bent of wilt zijn als het gaat om wonen. We brengen je op ideeën die de jouwe hadden kunnen zijn en daarmee verrassen en verwonderen wij je.

Inspireren is een van onze belangrijkste waarden. Niet alleen door wat we laten zien en doen, maar vooral door de manier waarop: enthousiast, optimistisch en creatief. Bij Van Donzel is altijd wat te beleven; we presenteren de laatste trends, brengen je op nieuwe ideeën en laten verrassende mogelijkheden zien. We denken niet in beperkingen, maar kijken met een frisse, creatieve blik naar wat wel kan. We verleiden je om net buiten je comfortzone op zoek te gaan naar oplossingen die niet alleen bij je passen, maar die je stoutste dromen overtreffen!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Uden

Volg hier de ontwikkelingen van Van Donzel


 

Wat kun je bij Van Donzel vinden?


Collectie producten in Uden

 

van Donzel - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Woongelooflijk van Donzel in Uden binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Woongelooflijk van Donzel kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Woongelooflijk van Donzel in Uden ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan Woongelooflijk van Donzel overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Donzel – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, behang, gordijnen, meubelen – je vindt het bij Woongelooflijk van Donzel in Uden. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Woongelooflijk van Donzel zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Woongelooflijk van Donzel in Uden kun je alle kanten op.

van Donzel – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Woongelooflijk van Donzel in Uden ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Woongelooflijk van Donzel inschakelen als de beste.

van Donzel – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Woongelooflijk van Donzel weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.

van Donzel – SPECIALITEIT

Wat maakt Woongelooflijk van Donzel Wonen zo bijzonder? Dat zijn de mensen: het hart van ons bedrijf ! De stylist die je begeleidt, luistert naar je en heeft oprecht belangstelling voor je. Zij is pas tevreden als jij het bent en je interieur ook echt klopt. De stoffeerder heeft hart voor zijn werk. Hij vindt het geweldig om een woning mooi af te maken met zijn producten. Deze maken het interieur compleet. De vakmensen van Woongelooflijk van Donzel volgen opleidingen en laten zich steeds creatief inspireren. De eigenaren van Woongelooflijk van Donzel Wonen vinden de persoonlijke benadering, de communicatie met de klanten dan ook het meest belangrijke. Samen met hun personeel werken zij vol enthousiasme aan elk interieur!