WIJ ZIJN ER VOOR JOU EN JE HUIS

Als er ooit een moment is geweest dat we ons realiseren wat de waarde van thuis is dan realiseren wij ons dat nu. Wij zijn er voor jou en voor je (t)huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. De openingstijden worden niet aangepast, tenzij de overheid en RIVM dat aanraden. Mocht jij niet in de gelegenheid zijn om naar onze winkel te komen, kan je ons altijd bellen indien je een product, installatie of advies nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat dit bij jou thuis terechtkomt. Lees meer over onze voorzorgsmaatregelen:

 

WAT DOEN WIJ?

- Wij je verwelkomen met een lach, maar we schudden geen handen
- Onze winkel heeft voldoende ruimte om gepaste afstand van elkaar te houden 
- Wij wassen onze handen vaker en zorgen dat pinautomaat, kassablok en andere contactpunten meerdere malen per dag worden gedesinfecteerd
- Kassabonnen kunnen we je per e-mail toesturen
- Er zal desinfecterende handgel aanwezig zijn in onze winkel
- Medewerkers die ziekteverschijnselen hebben zijn uiteraard niet aan het werk


WAT KUNNEN WE SAMEN DOEN?

Samen maken we er het beste van, wij zijn er voor jou en je huis:

- Juist nu je aan de slag wilt met de (verf)klus waar je alsmaar niet aan toekomt, wij kunnen in overleg de benodigde producten bij je thuisbezorgen
- Wanneer je behoefte hebt aan (interieur)advies, onze Interior Designer verzorgt dit voor je op afstand (bijvoorbeeld d.m.v. whatsapp)
- Een inmeet- of installatieafspraak bij jou thuis kan in overleg gewoon door gaan 

(uiteraard houden we ons bij bovenstaande mogelijkheden ook aan de richtlijnen van het RIVM)


CONTACT OPNEMEN

Heb je artikelen zoals verf, behang, etc. nodig? Heb je een inmeet- of installatieafspraak bij jou thuis? Of heb je een afspraak voor een Design Date met onze Interior Designer? Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar en dagelijks per mail bereikbaar. 

We danken je voor je begrip en helpen je ook in deze bijzondere tijden een écht mooi thuis te maken. Zorg goed voor jezelf, elkaar en je huis!