Herooooo

Vogel Wonen in Sliedrecht - dé plek waar je jouw favoriete vloer vindt
Wat Vogel Wonen in Sliedrecht voor jouw vloer kan betekenen


Het vinden van de juiste vloerbedekking is geen eenvoudige klus. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende PVC-vloeren, verschillende soorten tapijt en ook op het gebied van vinyl valt er een hoop te kiezen. Bij Vogel Wonen vind je niet alleen per type vloer een uitgebreide collectie, je kunt hier ook terecht voor een passend advies. 


De tapijten van Vogel WonenVan een hoogpolig tapijt tot een tapijt in bijzonder dessin – je vindt het bij Vogel Wonen in Sliedrecht. Bezoek de winkel


Ben je op zoek naar een manier om meer warmte aan te brengen in je interieur? Met een heerlijk zacht tapijt op de grond creëer je gemakkelijk de juiste sfeer. Laat je door de woonspecialisten van Vogel Wonen informeren over de mogelijkheden. Wordt het een warm, hoogpolig tapijt? Of past een op maat gemaakt tapijt in drukke print beter in jouw huis? 


PVC van Vogel Wonen 


Ken jij de voordelen van PVC al? Bij Vogel Wonen zetten ze alle pluspunten op een rij. 


Bezoek de winkel


Als het op PVC vloeren aankomt kun je alle kanten op. Kies voor een robuuste uitstraling met een PVC vloer in betonlook of ga juist voor een landelijke sfeer met een PVC vloer in houtlook. Laat je door Vogel Wonen adviseren, zodat je zeker weet dat je de vloer kiest die het beste bij jouw interieur past. 


Vinyl van Vogel WonenVoor een vloer waar je geen omkijken naar hebt.  Bezoek de winkel


Waarom je voor een vinyl vloer zou kiezen? Voordelen genoeg! Zo is het extra makkelijk om een vinyl vloer te onderhouden en is dit type vloer vaak een stuk goedkoper. Benieuwd of een vinyl vloerbedekking ook voor jou een goede keuze is? Bij Vogel Wonen in Sliedrecht kun je terecht voor advies.

CONTACT
Vogel Wonen
Rivierdijk 745
3361 BV Sliedrecht
0184 41 37 53
info@vogelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30$star
Woensdag
09:00 - 17:30$star
Donderdag
09:00 - 17:30$star
Vrijdag
09:00 - 17:30$star
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

*: alleen open op AFSPRAAK 
Zaterdag: vrije inloop

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief