Herooooo

Behang van Vogel Wonen in Sliedrecht voor een stijlvolle make-overDurf verder te denken met Vogel Wonen


Interieurstylisten zweren erbij: behang. Ook bij Vogel Wonen in Sliedrecht realiseren ze als geen ander dat een bijzonder stijlvol behang een positief effect heeft op je interieur. Alleen kan het best lastig zijn om het juiste behang te kiezen. Het is niet even makkelijk om in te schatten welk effect een bepaald type behang op je interieur kan hebben. Maar wat papiersoorten betreft, zijn er veel verschillen. Gelukkig zijn de woonprofessionals gespecialiseerd in behang. Van het vinden van behang in het juiste patroon tot materiaaladvies – bij Vogel Wonen helpen ze je graag verder.

De Home Made By collectie van Vogel Wonen – gebaseerd op de natuur 


Bezoek de winkel


Het gevoel dat je ervaart tijdens een lange boswandeling. Of de inspirerende werking die een uitgestrekte strandvlakte kan hebben... Bij Home Made By weten ze hoeveel impact de natuur heeft op onze gemoedstoestand. Hoe fijn zou het zijn als je dat rustgevende gevoel ook thuis kunt ervaren? Vanuit het comfort van je bank? Of vanuit de bureaustoel op de werkkamer? Met de behangcollectie van Home Made By kun je de natuur in huis halen. Kies jij voor een lichtbruin behang met subtiel takkenpatroon of kies jij liever voor een behangrol in de kleur van de zee? 


De kleurrijke favoriet van Vogel Wonen? PIP Studio! 


Bezoek de winkel


Durf jij links te gaan wanneer iedereen rechts gaat? En ben jij net zo eigenzinnig in de interieurkeuzes die je maakt? Dan is het stijlvolle en vrolijke behang van PIP Studio misschien wel de perfecte match. Ook bij Vogel Wonen zijn ze dol op de unieke stijl die je kunt neerzetten met dit behang. Van een kleurrijke verzameling bijzondere dieren aan de wand tot een bloemenzee voor op de schouw – de mogelijkheden zijn oneindig. Bekijk samen met de woonprofessionals van Vogel Wonen in Sliedrecht welk type behang jouw stijl het beste onderstreept. En het behangen zelf? Ook dat kun je natuurlijk uitbesteden.

Eijffinger bij Vogel Wonen: binnen elke stijl een behangsoort 


Bezoek de winkel

 

Van een sprookjesachtig bloemenbehang en een stoer strepenbehang tot een rol die je vervoert naar het Renaissance tijdperk – het doel van de ontwerpers van Eijffinger is om iedere doelgroep te kunnen bedienen. Ook in de selectie Eijffinger behang dat je tegenkomt bij Vogel Wonen in Sliedrecht kom je een breed palet aan stijlen tegen. Laat je inspireren door de zorgvuldig ontwikkelde patronen en prachtige kleurencombinaties van Eijffinger. 


Geef je wanden een update met Hooked on Walls van Vogel Wonen

Bezoek de winkel


Bij Hooked on Walls zijn ze gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitgesproken behangsoorten. Wil jij echt een statement maken in de hal, de slaapkamer of de studeerkamer? Neem een kijkje bij de uitgebreide selectie Hooked on Walls behangsoorten bij Vogel Wonen in Sliedrecht.

Vogel Wonen: Arte voor een artistiek interieur 


Bezoek de winkel


Bij Vogel Wonen bewijzen ze met de collectie van Arte dat het niet kostbaar hoeft te zijn om je interieur te voorzien van een kunstzinnige knipoog. Door je wanden te versieren met één van de bijzondere 3D behangen of een ander uitgesproken behangsoort, krijgt jouw interieur direct een eigentijds karakter. 


BN Walls bij Vogel Wonen 


Bezoek de winkel

 

Het geliefde BN Walls ken je misschien wel van het beroemde Vincent van Gogh behang. Maar dat is slechts één van de uitgesproken behangsoorten die dit merk typeren. Laat je inspireren door de woonprofessionals van Vogel Wonen in Sliedrecht en vind zo jouw favoriete behang van BN Walls.

CONTACT
Vogel Wonen
Rivierdijk 745
3361 BV Sliedrecht
0184 41 37 53
info@vogelwonen.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30$star
Woensdag
09:00 - 17:30$star
Donderdag
09:00 - 17:30$star
Vrijdag
09:00 - 17:30$star
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

*: alleen open op AFSPRAAK 
Zaterdag: vrije inloop

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief