Vloeren - Loft 16

Jasper en Michelle hebben hun unieke woning bemachtigd. Het rauwe, stoere randje van het pand combinatie met de fantastische locatie is iets wat ze altijd al voor ogen hadden. 

In de woonkamer, op de travertin ogende vloer, ligt een grof wollen kleed wat is uitgelijnd met de schouw en daardoor de losse elementen verbindt als een eiland. In een grote ruimte creëert dit een huiselijke sfeer. In de keuken heeft de interior designer gekozen voor verschillende vloeren in elke ruimte in loft. In de keuken is de originele vloer afgelakt met de kleur Huid. Hierdoor behoudt je de vloer, maar is hij in een fris, nieuw jasje gestoken. In het eetgedeelte is er gekozen voor een betonlook vloer. 

Hier vind je de door Jasper en Michelle gekozen vloeren van de Home Story Loft 16!

Vloeren

Vloerkleden

Let's design together

De keuze van een vloer hangt uiteraard af van de manier waarop je leeft in huis. Heb je een gezin met opgroeiende kinderen of woon je juist alleen? Wat wil je dat jou interieur over jou vertelt? Bij welke interieurstijl voel jij je het meeste thuis? Allemaal zaken om in overweging te nemen wanneer je nadenkt over jouw nieuwe vloer. Vind jij het lastig om de juiste vloer of vloerkleed te vinden? Onze Interior designers helpen jou daarbij!

Design Date