Herooooo

Visser: jouw gordijnspecialist in De Bilt

Visser is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor De Bilt en omstreken (o.a. Bilthoven, Bosch En Duin en Groenekan).Maak het knus met de gordijnen van Visser

Hoe je jouw interieur naar een volgend level tilt? Volgens de woonspecialisten van Visser staat of valt de inrichting voor een groot deel met het type gordijnen waar je voor kiest. Zo kun je ervoor kiezen om jouw traditionele smaak te onderstrepen met een gordijn in klassiek patroon of versterk je jouw moderne smaak met een strak gordijn in basic grijstint. Vind je het lastig om in te schatten welk type gordijn het beste de stijl van jouw woning naar boven haalt? De woonprofessionals van Visser in De Bilt denken graag met je mee. Neem een kijkje bij Visser en kom erachter wat er allemaal mogelijk is.

Bij Visser hebben ze zich gespecialiseerd in de productie van de mooiste gordijnstoffen. Niet alleen in kwaliteit zijn ze bij Visser perfectionistisch – ook op het gebied van dessin vind je de meest uiteenlopende ontwerpen. Bij Visser snappen ze namelijk dat geen interieur hetzelfde is. Van een uitgesproken bloemengordijn in bijzondere kleur tot een basic exemplaar van de meest elegante stof – welk gordijn past het beste in jouw woning?

Bij het monteren van de gordijnen is een specialistische blik geen overbodige luxe. Het zou immers zonde zijn als jouw gloednieuwe gordijnen straks te hoog of te laat hangen ten opzichte van de vloer. Bovendien is het fijn als ook de roede straks op een stevige manier vasthangt. Gelukkig biedt de stoffeerder van Visser in De Bilt uitkomst. Benieuwd wat je het beste aan hem kunt overlaten? En wat je misschien wel zelf kunt uitvoeren? Neem contact op met de stoffeerder van Visser en informeer naar de mogelijkheden.