Herooooo

Behang van Visser voor een stijlvolle make-over

Visser is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor De Bilt en omstreken (o.a. Bilthoven, Bosch En Duin en Groenekan).Durf verder te denken met Visser

Interieurstylisten zweren erbij: behang. Ook bij Visser in De Bilt realiseren ze als geen ander dat een bijzonder stijlvol behang een positief effect heeft op je interieur. Alleen kan het best lastig zijn om het juiste behang te kiezen. Het is niet even makkelijk om in te schatten welk effect een bepaald type behang op je interieur kan hebben. Maar wat papiersoorten betreft, zijn er veel verschillen. Gelukkig zijn de woonprofessionals gespecialiseerd in behang. Van het vinden van behang in het juiste patroon tot materiaaladvies – bij Visser helpen ze je graag verder.

De Home Made By collectie van Visser – gebaseerd op de natuur

PLAN EEN DESIGN DATE

 

Het gevoel dat je ervaart tijdens een lange boswandeling. Of de inspirerende werking die een uitgestrekte strandvlakte kan hebben... Bij Home Made By weten ze hoeveel impact de natuur heeft op onze gemoedstoestand. Hoe fijn zou het zijn als je dat rustgevende gevoel ook thuis kunt ervaren? Vanuit het comfort van je bank? Of vanuit de bureaustoel op de werkkamer? Met de behangcollectie van Home Made By kun je de natuur in huis halen. Kies jij voor een lichtbruin behang met subtiel takkenpatroon of kies jij liever voor een behangrol in de kleur van de zee?