VERZIJL
MENU
Home Made By Verzijl De Woonprofessionals
VERZIJL DE WOONPROFESSIONALS
Standerdmolen 2 2957 XL Nieuw-Lekkerland 0184 68 12 12 winkel@verzijlbv.nl CONTACT
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over Verzijl, Nieuw-Lekkerland

Wij hebben één doel, onze klanten helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtig gebalanceerde assortiment verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen.

Overigens maakt het niet uit of u zelf het werk uitvoert, of dat u het werk liever overlaat aan een van onze professionals. Eigen stylist, stoffeerder, behanger of schilder, wij maken maatwerk toegankelijk voor iedereen.

Zo wordt het nog mooier wonen!

Collectie van Verzijl

Nieuws van Verzijl

TEAM VERZIJL DE WOONPROFESSIONALS

Verzijl - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Verzijl kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten en monteren kun je ook aan Verzijl overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Verzijl – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Verzijl zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland kun je alle kanten op.

Verzijl – SERVICES

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Verzijl inschakelen als de beste.

Verzijl – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van je gordijnrail is voor ons geen enkel probleem. Bij Verzijl weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, of juist duo-rolgordijnen.

Verzijl – VAKSPECIALISTEN

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor advies en aankleding van zowel bedrijven als particuliere woningen. Een groot assortiment in verf van alle grote merken, behangkeuze uit meer dan 15.000 verschillende dessins. PVC-, laminaat-, tapijt- en vinylvloeren. In klik en plakvarianten. Raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen, duo shades, plissé’s en shutters. Gordijnen en vouwgordijnen in alle mogelijke soorten en maten.

– u zoekt het, wij hebben het –