VERZIJL
Home Made By VERZIJL
VERZIJL
Standerdmolen 2 2957 XL Nieuw Lekkerland 0184 68 12 12 CONTACT
Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Welkom bij Verzijl in Nieuw Lekkerland. Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en vloeren. Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Het team van Verzijl adviseert je graag met een passend en deskundig advies.

Collectie in Nieuw-Lekkerland

Nieuws in Nieuw-Lekkerland

Verzijl - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Verzijl kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten en monteren kun je ook aan Verzijl overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Verzijl – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Verzijl zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland kun je alle kanten op.

Verzijl – SERVICES

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Verzijl in Nieuw-Lekkerland ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Verzijl inschakelen als de beste.

Verzijl – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van je gordijnrail is voor ons geen enkel probleem. Bij Verzijl weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, of juist duo-rolgordijnen.