Home Made By trends krijtverf verfkleuren

Trends van Home Made By - krijtverf

 

Op basis van de verschillende seizoenen bestaat de Home Made By collectie krijtverf uit verschillende kleuren om van jou huis een thuis te maken. Alle kleuren uit de Home Made By krijtverfcollectie sluiten aan op de Home Stories. Onze Interior Designer is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Laat je inspireren voor jouw interieur, door een Design Date met onze Interior Designer.

Krijtverf Trends


Kijkend naar de trends van krijtverf komen vooral de verschillende kleuren naar voren. Deze zijn een ieder afgestemd op het kleurpalet passend bij het seizoen. De collectie is veelzijdig zodat jij kunt kiezen voor een kleur die bij je past. Dit kan een neutrale kleur zijn of juist een kleur die wat meer opvalt. 


Als je uiteindelijk een kleur of kleurenpalet hebt gekozen rest je nog de overweging welke muur en hoe je deze muur gaat schilderen. Hierin zijn namelijk meerdere opties te benoemen. Kies er bijvoorbeeld voor om je muur twee kleuren te geven door middel van een lamerisering of ga voor één accentkleur.  


Verftechnieken krijtverf


Laat de schilder eens creatief aan de slag gaan met krijtverf en creeër een unieke muur in je huis. Kies bijvoorbeeld voor een lamberisering, een speelse techniek om je muur in twee kleuren te schilderen. Of kies de ombre schildertechniek, je voegt dan een kleurverloop toe aan je muur. Dit doe je door de ene kleur subtiel te laten overlopen in de andere kleur. Naast deze twee manieren om krijtverf creatief op je muur aan te brengen, zijn er nog meer verftechnieken te benoemen. Je leest er hier meer over.