Lisa is INTERIOR DESIGNER

bij Van Zoggel Wonen in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Loosbroek, Nistelrode, Heesch, Middelrode, Berlicum Nb, Vorstenbosch en Vinkel).

Interior Designer Lisa:'De wereld om mij heen vormt mijn inspiratiebron. Ik doe inspiratie op tijdens reizen, maar ook in het dorp waar ik woon, in de stad, tijdens wandelingen in de natuur en natuurlijk zeker ook online. Alles wat ik mooi of bijzonder vind, gebruik ik in mijn ontwerpen als Interior Designer' 

plan een designdate met Lisa

Over Lisa van Schaik

In 2017 ben ik afgestudeerd aan Sint Lucas Boxtel als designer met o.a. de vakken interieurvormgeving, styling, fotografie en ondernemerschap. Een stevige basis om woonwensen te vertalen naar mooie leefruimtes en praktische ontwerpplannen.

Met een frisse blik kijk ik naar de mogelijkheden van de ruimten en ik luister aandachtig naar je wensen. Ik zie waar en hoe ik harmonie in je interieur kan brengen en welke indeling en materialen zorgen voor de gewenste sfeer.

Ik vind het erg leuk om een interieur af te stemmen op de persoonlijkheid van de bewoner. Hierbij speel ik met kleur en materialen. De klant en zijn wensen vormen altijd de leidraad in mijn ontwerpen. Naast deze creatieve talenten houd ik van een heldere aanpak. Elk interieur design wordt dan ook met een duidelijk plan gevisualiseerd. Afhankelijk van de behoefte maak ik een schets, moodboard, productpresentatie en/of digitale 3d tekening voor je.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met meubels, verlichting, woonaccessoires en wanddecoratie. Ik maak graag een mooie, praktische maar ook bijzondere indeling voor je. Passend bij jouw stijl en leefwijze.

Zoals ik de kleuren samenstel, is soms niet wat je zou verwachten, maar het geeft juist een bijzonder goed resultaat! Bij Van Zoggel Wonen heb ik de raamproducten, gordijnen en vloeren heel goed leren kennen, waardoor ik nu nog completer kan adviseren. Dit doe ik overigens niet alleen maar samen met ons team. We vullen elkaar aan en kijken altijd ook naar elkaars ontwerpen, zodat elk ontwerp uiteindelijk op zijn best is!

Fotografie is een van mijn hobby’s die er voor zorgt dat ik altijd goed om me heen kijk en ook op details let. Al die inspiratie neem ik mee, om steeds iets nieuws te creëren.

Ik vind het ontzettend fijn om mijn klanten goed te leren kennen. We bouwen vanaf het begin een band op en bouwen zo samen aan je interieur. Ik help je met de juiste basis en begeleid je ook graag met alle keuzes die gaandeweg op je pad komen. Als het plan dan uiteindelijk met ons samen is uitgevoerd, zet ik graag middels afstylen het puntje op de i. En als ik dan het resultaat bekijk en de tevreden bewoners, maakt me dat heel blij!

Vraag Lisa om interieuradvies

Interieurprojecten

Bekijk de realisaties van Van Zoggel Wonen

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET LISA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. 

plan een designdate met Lisa

Onze Design Services

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Maak een afspraak met Lisa

Lisa: 'ik kijk uit naar onze inspirerende samenwerking en naar het mooie resultaat dat jouw thuis heet.'