Jacqueline

Interieurstylist bij Van Triest

'Een huis moet er niet alleen goed uit zien, maar ook goed voelen. Dat maakt het pas tot een echt thuis!'

MAAK EEN AFSPRAAK met Jacqueline

Over Jacqueline Hendriks

Sinds 2008 houd ik me bij van Triest bezig met het creëren van interieurs. Een plan bedenken met de klant om van hun huis een THUIS te maken, daar loop ik graag warm voor. Ik hou ervan om mooie combinaties te maken met onze producten. Ik denk daarin graag creatief mee om zo samen met de klant tot een mooi totaalconcept te komen. Dit doe ik vaak door net even door te vragen. Fijn om na het door mij gegeven advies, in vol vertrouwen dit door onze stoffeerders vakkundig uit te laten voeren. Als een klant dan na afloop enthousiast vertelt hoe mooi het geworden is, ben ik ontzettend dankbaar voor mijn mooie vak.

Vraag Jacqueline om advies

VAN TRIEST REALISATIES

Een mooie combinatie samnestellen voor je interieur?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET JACQUELINE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK met Jacqueline

Jacqueline: 'Een stylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'