HET (T)HUIS VAN Beltman

Het (t)huis van Beltman

Mevrouw ging verhuizen en aangezien wij daar al jaren het schilderwerk in onderhoud hebben maakte zij een afspraak in de winkel om eens te zien of wij haar van dienst konden zijn met haar nieuwe interieur.

Styliste Mies: Aan mij de eer!

Mies over dit ontwerp

Het betreft een groot nieuw huis.

De beganegrond wordt in zijn geheel een woonkeuken, de eerste verdieping vormt de woonkamer en op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamers.

Voor dit project zijn er ideeën te over. Zij houdt van kleur en wil graag een pvc-vloer maar het moet niet overal hetzelfde zijn. Een heerlijk chaotisch plan! Aan mij de taak om eerst maar eerst eens één lijn in het verhaal te krijgen. Ik ben eerst begonen met alles wat mevrouw heeft mee genomen aan de kant te schuiven om er blanco weer in te kunnen staan.

Een paar dingen waren heel duidelijk: in de woonkeuken moest een gezellige hoek voor de kleinkinderen komen. Een kast en een mooie hoogglans keuken die al waren aangeschaft waren zijn leiddraad geworden voor dit interieurontwerp op de begane grond. 

Voor de woonkamer, op de eerste verdieping, was de leidraad een mooie grote bank en één duidelijke wens voor een wand met een uitgesproken behangdessin.

De slaapkamers en de master bedroom moeten rust en ontspanning uitstralen. Waarbij de logeerkamer wel lekker gek behangetje mocht gebruiken.

De klant aan het woord

Klant: "Ons nieuwbouw grachtenhuis is een prachtig thuis geworden door een fijne samenwerking met de firma van Losenoord. Wij genieten iedere dag van al het moois wat zij gecreëerd hebben. Het was geweldig om met Mies alles te stijlen. Haar inlevingsniveau in onze wensen was perfect. Ook de mannen die het werk uitstekend uitgevoerd hebben waren stuk voor stuk fijne mensen om mee samen te werken. Het was voor ons het complete, professionele perfecte plaatje van A tot Z."

"Wij danken de firma van Losenoord hiervoor."