VAN ASSELEN
Home Made By Van Asselen Verf & Wand
VAN ASSELEN VERF & WAND
Herenweg 132 3645 DT Vinkeveen 0297 26 12 18 info@vanasselenverfenwand.nl CONTACT
Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 16:30
Zondag
Gesloten

Over Van Asselen, Vinkeveen

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Vinkeveen nog mooier wonen.

Nieuws in Vinkeveen

Collectie producten in Vinkeveen

Verf
Verf
Behang
Behang
Gordijnen
Gordijnen
Vloeren
Vloeren

van Asselen- DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van Asselen in Vinkeveen binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Asselen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij van Asselen in Vinkeveen ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan van Asselen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Asselen– ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van Asselen in Vinkeveen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van van Asselen zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Asselen in Vinkeveen kun je alle kanten op.

van Asselen– ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Asselen in Vinkeveen ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Asselen inschakelen als de beste.

van Asselen– VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij van Asselenweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?