CHRISTEL LODDER

Interieurstyliste bij Van Zanten Wonen & Slapen in Leerdam

PLAN EEN DESIGNDATE MET CHRISTEL

OVER CHRISTEL

Christel is één van onze interieurstylisten bij van Zanten Wonen. Zij vraagt net even wat verder door, in de winkel of gewoon bij jou thuis. Er is erg veel keuze in het aanbod vloeren, raamdecoratie en bijvoorbeeld verf. Christel adviseert je bij het maken van een goede keuze. Met de collectie van Home Made By maakt zij woonwensen waar.

Christel begrijpt als geen ander dat het creëren van uw interieur een persoonlijk proces is! Als interieur stylist & interieur adviseur weet ze maar al te goed welke woontrends en kleuren actueel zijn maar ook waar haar klanten behoefte aan hebben! Zo kun je bij Christel terecht voor een compleet interieuradvies, kleuradvies of andere vragen over uw interieur!

Wanneer je interieur niet als thuis aanvoelt, is het lastig om te aarden in jouw eigen omgeving. Het gebrek aan eigen identiteit in jouw huis, weerhoudt je om volledig tot rust te komen. Dit voorkom je met een interieur dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Jouw woning is zoveel meer dan een huis, een interieurstylist helpt je om er een thuis van te maken.

Christel: 'Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je leefsituatie passen. Het is mijn passie om samen met jou jouw thuis te ontdekken'

VRAAG CHRISTEL OM ADVIES

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk onze binnenkijkers:

ZIN OM JE EIGEN RUIMTE TE STYLEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET CHRISTEL

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE MET CHRISTEL

Christel: 'Een interieurstylist moet goed kunnen luisteren en de juiste vragen kunnen stellen. Alleen hierdoor kan er een goed persoonlijk advies gegeven worden.'