Bijzonder Boomhut project

Bijzondere projecten worden door ons niet gemeden en zien we juist als een leuke afwisselende uitdaging. Zo hebben we een boomhut mogen inrichten in Drenthe.

Boomhut

De boomhut is gevestigd op camping D’Olde Kamp in Ansen en is één van de 4 boomhutten die gebouwd zijn ter gelegenheid van het televisieprogramma de Boomhut-Battle van ZAPP / EO. Vier teams bestaande uit twee kinderen en twee volwassenen gingen de competitie met elkaar aan wie de mooiste creatiefste en technisch beste boomhut van Drenthe kon bouwen.

En de winnaar is... deze prachtige boomhut!!

De boomhut is geschikt voor 6 personen, voorzien van een bedstee voor de kids en heeft een eigen keuken en sanitair. De prachtige glazen pui met terras biedt de hele dag een vrij uitzicht over de landerijen. De boomhut op d’Olde Kamp is helemaal in lijn ontworpen met de overige accommodaties van het recreatiebedrijf en ingericht in  een landelijke sfeer. Het plaggendak is extra bijzonder mede door het glazen deel boven de slaapkamer. Zo kun je vanuit je bed genieten van de sterrenpracht.

Wilt u meer info over de boomhut of reserveren? Kijk op www.plaggenhut.nl