VAN ZANTEN WONEN & SLAPEN

Hoogstraat 29-31
4141 BA Leerdam
0345 63 11 66
info@vanzantenwonen.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 13:00*
Woensdag
09:30 - 13:00*
Donderdag
09:30 - 13:00*
Vrijdag
09:30 - 13:00*
Zaterdag
09:30 - 13:00*
Zondag
Gesloten

* : In de middag bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken in de winkel of bij u thuis.

 

Welkom bij van Zanten wonen en slapen, Leerdam

Welkom bij van Zanten interieur, website vol informatie en inspiratie op het gebied van wonen.

U kunt bij ons terecht voor advies op maat voor vloeren, tapijt, raamdecoratie, horren, gordijnen, behang, woondecoratie en alles op het gebied van slapen. Samen met onze stylisten maken wij uw huis uniek en persoonlijk. Een combinatie van vormen en materiaal wat warmte en sfeer in uw woning creëert.

Van Zanten interieur staat voor kennis en vakmanschap.
Service en goede communicatie staat hoog in het vaandel.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen uw woning en of bedrijf ruimte kom gerust naar de winkel en wij helpen u graag verder.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Leerdam

Volg hier de ontwikkelingen van Van Zanten


 

Wat kun je bij Van Zanten vinden?


Collectie producten in Leerdam

 

van Zanten - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van Zanten in Leerdam binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Zanten kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij van Zanten in Leerdam ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan van Zanten overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Zanten – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van Zanten in Leerdam. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van van Zanten zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Zanten in Leerdam kun je alle kanten op.

van Zanten – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Zanten in Leerdam ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Zanten inschakelen als de beste.

van Zanten – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij van Zantenweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?