VAN MOURIK
MENU
Van Mourik in Deventer – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Van Mourik in Deventer – Omdat de juiste vloer het verschil maakt

Van Mourik Verf & Wand is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Deventer.

Bezoek de winkel


Waarom je bij Van Mourik in Deventer de juiste vloer vindt

Bij Van Mourik wordt niet lichtzinnig nagedacht over de vloer. De vloer valt immers direct op zodra je een eerste stap in een woning zet. Met de juiste vloer, kun je direct de juiste sfeer neerzetten. Bij Deventer zien we het uitzoeken van een vloer dan ook als iets persoonlijks. Ga jij voor de allure van PVC, het comfort van een vinyl vloer of kies je liever voor een warm tapijt? 

De tapijten van Van Mourik

In Deventer ben je aan het goede adres als het aankomt op advies rondom de meest uiteenlopende tapijten.

 

Bij Van Mourik in Deventer maak je kennis met een groot assortiment tapijten. Tapijten die je speciaal op maat kunt laten maken, perfect passend bij de afmetingen van jouw interieur. Niet alleen vind je bij Van Mourik de meest zachte tapijten in natuurlijke tint, ook voor een tapijt in uitgesproken patroon kun je bij ons perfect slagen.
PVC van Van Mourik

In Deventer zijn we gespecialiseerd in PVC. Ontdek welke soort bij jou past.

 

Bij Van Mourik merken we dat er steeds meer vraag is naar PVC. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer in veel verschillende stijlen komt en een flink aantal voordelen met zich meedraagt. Laat je inspireren door de uitgebreide PVC collectie die je vindt bij Van Mourik in Deventer. 

Vinyl van Deventer

Ontdek de voordelen van vinyl

 

Laat je vloer opleven met één van de vinyl vloeren van Van Mourik. Niet alleen kenmerkt dit type vloer zich door makkelijk onderhoud, de aanschaf van een vinyl vloer is ook een stuk goedkoper dan de aanschaf van een ander type vloer. Neem een kijkje bij Van Mourik in Deventer en laat je verwonderen.