VAN DELST
MENU
Van Delst Boekel Glaswerk

Van Delst Boekel Glaswerk

Van Delft is hét adres voor glas- en schilderwerkzaamheden voor Boekel en omstreken (o.a. Uden, Odiliapeel, Volkel, Handel en Venhorst).

 

Bezoek de winkel



Van Delst Glas- en Schilderwerken levert glas in alle soorten en maten. Isolatieglas, veiligheidsglas en decoratieglas.

Van Delst Glas- en Schilderswerken is een professionele, flexibele organisatie met goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Met onze jarenlange kennis en ervaring staan we garant voor het vakkundig uitvoeren van uw glas wensen. Bel of mail vrijblijvend voor een prijs en advies op maat. Kies voor zekerheid en laat het glas door de erkende glaszetter plaatsen.



Isolatieglas bij van Delst

Bezoek de winkel

Van Delst Glas- en Schilderwerken levert glas in alle soorten en maten. Isolatieglas kan een flinke besparing op uw stookkosten opleveren. Isolatieglas is leverbaar in HR+ en HR++ dubbelglas. Dit houdt in dat op de ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne warmte-reflecterende coating is aangebracht, welke de warmte naar de ruimte terugkaatst.

Naast warmte isolerend glas levert Van Delst Glas- en Schilderwerken ook geluidsisolerende glas en glas met zonwerende eigenschappen. Professionele plaatsing door onze vakmensen zorgt voor het beste resultaat.



Veiligheidsglas bij van Delst

Bezoek de winkel

Bij glas denk je in eerste instantie niet aan veiligheid. Toch bieden verscheidene glassoorten u en uw kinderen veiligheid. Zo kan gelaagd glas verwondingen voorkomen, doordat het glas bij breuk op zijn plaats blijft. Voor deuren en tafels wordt vaak gehard veiligheidsglas aanbevolen. Deze glassoort valt in duizenden stukjes uiteen bij breuk.

Ook kan glas inbraakwerend werken. Statobel houdt inbrekers buiten. Vormen ruiten normaliter een teer punt voor inbraak, deze glassoort vormt een goede barrière.

Tot slot is er ook brandwerend glas beschikbaar. De brandwerende tussenlagen werken vertragend waardoor uw huis brandveiliger is. Van Delst Glas- en Schilderwerken kan u adviseren bij de juiste keuze van glas. Daarnaast nemen wij graag bij u de maten op en plaatsen onze vakmensen het glas op professionele wijze. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.



Decoratiesglas bij van Delst

Bezoek de winkel

Van Delst glas- en schilderwerken biedt ook een groot assortiment decoratieglas. Hierbij kunt u denken aan glas-in-lood, gekleurd glas, figuurglas en spiegels.

In de speciaalzaak van Van Delst Verf & Wand zijn stalen te bezichtigen om tot een goede keuze te komen. Het ervaren personeel adviseert u graag over de patronen, kleuren, verhoudingen en maten.
Ook is het mogelijk om glas in lood tussen dubbel glas te laten plaatsen, zodat deze ook isolerend werkt. Van Delst Glas- en Schilderwerken biedt decoratieglas in alle soorten en maten. Voor kleine glasplaatjes kunt u ook terecht in de speciaalzaak van Van Delst Verf & Wand.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.



Meer mogelijk met glas bij van Delst

Bezoek de winkel

Van Delst Glas- en Schilderwerken heeft veel ervaring met glaswerken. Glas biedt vele mogelijkheden en mooie afwerking. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing, ook bij minder vaak voorkomende toepassingen zoals hardglazen deuren, glazen trappen of glazen vloeren/ balkons.

Heeft u een idee maar weet u niet of dit uitvoerbaar is? Neem contact op met Van Delst Glas- en Schilderwerken. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en doen navraag bij onze leveranciers over de beste toepassingen.



Glasreparatie bij van Delst

Bezoek de winkel



Ruit stuk of een ruitje op maat snijden? Van Delst Glas- en Schilderwerken maakt het voor u. Wij meten de ruit voor u op, plaatsen deze zorgvuldig en zorgen ook voor de afwerking.

Wij repareren zowel dubbel glas, veiligheidsglas, decoratieglas (zoals glas-in-lood-ramen) als hardglazen deuren. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.



$imageAltTag

Vraag ons om advies of een offerte

Onze professionals staan voor u klaar.

Contact