VAN BAAR
MENU
Home Made By Van Baar
VAN BAAR
Pastoor Willemsestraat 98 1749 AR Warmenhuizen 0226 39 12 42 winkel@wmvanbaar.nl CONTACT
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Wij zijn er voor jou en voor je huis. Juist in deze roerige tijd. We zijn dus gewoon open. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen en over de mogelijkheden op afstand. Samen maken we er het beste van.

Over van Baar, Warmenhuizen

Van Baar in Warmenhuizen: Vakkundig en erkend Schildersbedrijf en Home Made By_

Welkom bij schilders-, behang- glasbedrijf en verfspeciaalzaak
W.M. van Baar, vakkundig en erkend schildersbedrijf voor:

alle soorten schilderwerk
groot onderhoudswerk
nieuwbouw
restauratie – renovatie
houtrotreparatie
levering en plaatsing van alle soorten (isolerende) beglazing
wandafwerking
interieurstoffen
vloerbedekking en laminaat
zonwering
verftechnische en kleuradviezen
Natuurlijk kunt u ook terecht in onze Home Made By_ winkel voor deskundig advies en goede service.

Nieuws in Warmenhuizen

Collectie producten in Warmenhuizen

van Baar - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van Baar in Warmenhuizen  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Baar kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij van Baar in Warmenhuizen  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan van Baar overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Baar – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van Baar in Warmenhuizen . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van van Baar zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Baar in Warmenhuizen  kun je alle kanten op.

van Baar – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Baar in Warmenhuizen ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Baar inschakelen als de beste.

van Baar – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij van Baar weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?